Tintapatron beszerzés a Balaton partján

Sok érvet lehet felsorakoztatni a Balaton-parti élet mellett. Gondoljunk csak bele, milyen gyönyörű mindig az élet, például az északi-parti örökpanorámával, vagy a világosi magaspartról lebámulva a hihetetlen kékségbe. Nyáron szuper idő van, minden napot lehet egy hatalmas úszással kezdeni, vagy befejezni. A szelesebb napokra ott a vitorlás vagy a szörf, vagy esetleg egy könnyed túrázás a Bakonyban. Van azonban árnyoldala is az itteni életnek. Ott van például a hétvégi turnusváltás. A helyi lakosoknak ilyenkor esélyük sincs autóval kimozdulni, boltba menni vagy rokont látogatni, egyszerűen tele van a város, reggeltől estig, kizárólag bicóval, robogóval vagy gyalog érdemes nekiindulni. Ezen kívül mivel csak pár hónapjuk van az árusoknak, hogy az egész éves bevételt kitermeljék, az árak bizony sokkal húzósabbak, mint például Budapesten. Ezzel párhuzamban pedig nem minden termék elérhető a környéken.

Nem rég történt, hogy kifogyott a tintapatron a nyomtatóból és új szállítmányt kellett felkutatnom. Bejártam a megszokott boltokat a környéken, de mindenhol hiány volt, illetve a mindenhol is valójában 2 üzletet takar a 30 kilométeres vonzáskörzetben, mert sehol máshol nem foglalkoznak ilyen eszközök árusításával. Ezért hát kénytelen voltam a neten utána nézni a dolognak és a legnagyobb szerencsémre még jobb alternatívát is találtam, mint a környező üzletekben kaptam volna. A nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalon akadtam rá a számomra legjobb opciókra. Egyrészt, a konkrétan eddig használt, eredeti Canon patronokat is megtaláltam, de helyette a webshop feldobott utángyártott verziókat, persze jóval kevesebb pénzért. Én pedig rövid utánanézést követően arra jutottam, hogy ugyanolyan tökéletes egy ilyen megoldás, mint az eredeti, ezért ezt rendeltem meg végül. Ráadásul nem is egyet, hanem rögtön négyet, mert az oldalon minél többet rendelek, annál több kedvezményt kapok a darabárra nézve, már a második megrendelt darabtól kezdődően. Mindettől függetlenül bármilyen mennyiséget rendeltem volna, ingyen szállították ki, mert minden megrendelést ingyen kiszállítanak.

A kiszállítás egyébként másnap meg is történt teljesen zökkenőmentesen. A GLS a szállítás reggelén e-mailben értesített, hogy mikorra várható a futár és a telefonszámát is elküldték, hogyha esetleg szeretnék vele kapcsolatba lépni, akkor legyen rá lehetőségem. Fel is hívtam hamar, hogy látja-e esetleg pontosan mikor jön, mert a GLS egy tágabb időintervallumot küldött, de a futár rögtön rávágta, hogy most rögtön, így gyakorlatilag a megrendeléstől számított 24 órán belül nálam voltak a patronok. Ez azt hiszem elég jó teljesítmény, pláne ha figyelembe vesszük, hogy balatoni településről beszélünk, nem pedig valamilyen nagyvárosi – fővárosi kiszállításról.

Egészen széles termékpalettával dolgoznak, ahogyan végigböngésztem a webshopot, gyakorlatilag mindenféle nyomtatóhoz való toner és patron lehet tőlük rendelni, hihetetlenül sokféle szériához. Ezen kívül foglalkoznak mindenféle nyomtató alkatrészekkel, kiegészítőkkel és természetesen papírt is lehet tőlük rendelni többféle kiszerelésben és méretben. A legközelebbi rendelésemhez biztosan hozzácsapok még ezt-azt, mert hát mégis csak ingyen házhoz szállítják, nekem pedig nincs ennél kényelmesebb. Összességében nagyon meg voltam elégedve a teljes szolgáltatás csomaggal a termék keresésének folyamatától egészen az átvételig. Minden flottul ment, ahogyan a nagy könyvben meg van írva.

Jó dolog tehát a balatoni élet, de azért ki kell használni a 21. század vívmányait ahhoz, hogy mindennel könnyedén ellássuk magunkat, mert bizony sokféle árucikkből szenvedünk errefelé hiányt. Természetesen Magyarországon nincsenek nagy távolságok, tehát minden megoldható és beszerezhető, de mégis, ha egy mód van rá, érdemes körülnézni az interneten és megrendelni mindent onnan, hátha még ingyen ki is hozzák.

nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron