A Balatonon kaptam a legjobb ajánlást

A Balatonon nyaralva mi mást olvastam volna, mint a balatoni híreket. Miközben olvasgattam, egy cikk kapcsán eszembe jutott, hogy ugyan én most pihenni jöttem ide, de még nem találtam senkit, aki megcsinálja a weboldalamat. Nem szeretem halasztgatni a dolgokat, nem is értettem ez hogyan mehetett ki a fejemből, úgyhogy neki álltam a keresésnek.

Az egyik szintén ugyanott nyaraló fiatalember, mivel látta rajtam, hogy tanácstalanul keresgélek az interneten, megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben. És milyen jól tette. Ő a Keresőben Elsőt ajánlotta, mert ő csak is jókat hallott róluk.

Rájuk is kerestem. Egy nagyon jól összeszedett oldal fogadott. Bíztam benne, hogy valóban olyan jók lesznek, mint amit hallottam róluk. Úgy döntöttem, hogy mindent elolvasok, amit magukról írnak és utána hozom meg a döntést.

Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké. Ez volt az első kiemelt mondat amivel szembe találtam magamat. Ezen elgondolkozva rájöttem, hogy valójában ez lenne egy weboldal valódi lényege és nekem is ilyen céljaim vannak a saját oldalammal. Úgyhogy ezen fellelkesülve olvastam tovább. Újabb plusz pont volt, hogy rövid határidővel dolgoznak, és nem kell a végeredményre hónapokat várni. Akár hetek alatt elkészítik a személyre szabott weboldalt az ügyfél számára. Ami pedig alátámasztotta számomra, hogy valóban személyre szabottan dolgoznak és nem sablonokkal, az az oldalon feltüntetett kérdések voltak. Tíz kérdést is megfogalmaztak, aminek segítségével megtudják azt, hogy mi lesz a weboldal célja, színvilága, ki a célközönség, milyen terjedelmű és felépítésű legyen a weboldal, milyen tartalom jelenjen meg rajta, szeretnél-e majd Google Ads vagy Facebook kampányokat indítani és hasonló fontos dolgokat. Ha belegondolunk, ezek valóban a munka alapját adják. Ezen kérdések megválaszolása nélkül csak sablonokkal tudnának dolgozni.

Több véleményt is olvashattam az oldalukon, mindegyik véleményt mondó ügyfél pozitív és elégedett volt. Ez jó volt ugyan, de még ennél is jobban tetszett, hogy referencia munkákat is láthattam. Nem egyet vagy kettőt, hanem rögtön tízet. Ezeknek köszönhetően tényleg eldönthettem, hogy tetszenek-e a munkáik és szeretném-e, hogy ők készítsék el az én weboldalamat is. Különböző vállalkozások weboldalai voltak ezek, így tényleg látható volt, hogy nem csak egy stílusban tudnak dolgozni, hanem változatosak a munkáik. Kis rövid ismertető is volt írva a közös munkáról, hogy mi volt a cél az oldallal és ezt hogyan valósították meg. Így még egy kettővel azonosulni is tudtam, például akivel a 0-ról indultak. A leírtak alapján, ez egy szerencsés helyzet tud lenni, úgyhogy megnyugodtam ebben a tekintetben is. Összességében nekem nagyon tetszettek az eddigi oldalak amiket készítettek.

A munka folyamat menetéről is írtak, ami abban segít, hogy ha együtt dolgozunk majd tudjam, hogy éppen hol tart a munka. Minden eddig felmerült kérdésemre választ kaptam az oldalukon, így nem maradt bennem kérdés, és a döntés egyszerű volt. Ajánlatot kérek tőlük. Nem is hagytak más választást, hiszen már a weboldaluk alapján is látszik, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak. Már az első mondatuk is nagyon jól ki lett találva, amit már korábban is említettem. A mondat pedig ez volt: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké. Pontosan tudják, hogy ezt szeretné mindenki. Elérni, hogy a látogatóból ügyfél legyen. A Keresőben Első pedig azt is tudja, hogyan kell ezt elérni. Úgyhogy ha az a kérdés, hogy én ajánlanám-e őket, akkor a válaszom egy nagybetűs Igen.