Fitness büfét nyitottam a Balaton parton, Balaton-party néven

Mindig is óriási álmom volt, hogy nyitok egy Balaton-parti büfét. Egy olyan, hangulatos helyet képzeltem el az álmaimban, ahol kapható fagyi, jégkása, pizza, hotdog és hamburger is. Na és persze az elmaradhatatlan lángos. Hangulatos, régies hatású, színes, tompított fényeket terveztem. Naná, hogy szivárvány színű égőkkel. Az egész helyet egy olyan zugnak képzeltem el, ahol jól esik az embernek elbújni. Ahogy arról már itt írtam, azzal is tisztában voltam, hogy egy ilyen büfében dolgozni nemcsak móka és kacagás. Pláne nem üzemeltetni.

rdealer

Végre megnyitottam Balaton-parti büfémet

Rengeteg idegeskedés, tervezés, utánajárás és intézkedés után idén nyáron végre megnyitottam a helyiséget. Az alapvető berendezési tárgyakat és a bútorokat nem volt nehéz beszereznem, hiszen már régóta szemezgettem az üzletek ajánlataival. A büfé üzemeltetéshez szükséges eszközöket és gépeket pedig az rdealer oldalon választottam ki és rendeltem meg. A webáruház bemutatóteremmel is rendelkezik, így személyesen is szemügyre vettem a termékeket, mielőtt véglegesen megvettem volna őket.

Mivel a keretem elég szűkös volt és már rengeteget költöttem a büféhez szükséges egyéb dolgokra, a használt műszaki cikkek mellett tettem le a voksomat. A minőségük és a használhatóságuk miatt nem aggódtam, ugyanis az rdealer garanciával árusítja őket. Innen vásároltam meg a fagyigépet, a jégkása készítőt, a kávéfőzőt és az italkészítőket is. Mivel gyrost és kebabot is árusítunk majd, gyros-kebab sütőt, illetve lángossütőt is vásároltam. Emellett egy egyszerű sütőt is az egyéb finomságok elkészítéséhez.

A büfé alapkoncepciója az volt, hogy egészséges, fitt falatokat is készítünk majd. Azért, hogy aki a Balatonra jön nyaralni, ne plusz 5 kilóval térjen haza. Így grillsütőt és woksütőt is beszereztem, hogy kevesebb zsírral készült, könnyedebb ételeket is tálalhassak a kikapcsolódásra vágyó, korgó hasú vendégeim számára.

Persze egy büfében hűtőre és mosogatógépre is szükség van, szerencsére az rdealer oldalán keresztül ezeket is be tudtam szerezni. Italhűtőt és külön ételhűtőt is vettem. Fogalmam sem volt róla, de ha gombócos fagyit is akarok árulni a gépi mellett, ehhez is külön fagylaltos pult kell. Szerencsére az rdealer épp leakciózott egy mutatós darabot, így azt is be tudtam szerezni.

Az ételek előkészítése sem kis feladat, jó, ha egyszerűen, kisgépek segítségével elő tudja készíteni őket az ember. Az rdealer előkészítő gép választéka teljesen lenyűgözött, be is szereztem zöldség- és sajtszeletelőt, pizzatészta nyújtót és hússzeletelőt is. Tényleg minden elérhető a webshopban, amire csak szüksége lehet az embernek, ha a vendégek éhségét szeretné csillapítani. Elérhető áron kínálnak magas színvonalú termékeket.

Az rdealer segítségével egyszerű volt a gépek beszerzése

Az üzlet munkatársai rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak, a helyszínre való szállítást is segítettek megoldani. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is hozzájuk fordulok majd, ha valamilyen ipari felhasználásra szánt gépre van szükségem. Ki tudja, ha bejön a büfé üzemeltetése, még a végén egy éttermet is nyitok a Balaton parton.

Az aztán biztosan belekerülne a helyi hírekbe! A büfé nyitását nem vertem nagy dobra, csupán néhány szórólapot helyeztem el a közelben, hogy informáljam a nagyérdeműt. De egy étterem? Na, annak aztán lenne visszhangja!