Balatoni nyaralásunkat ne zavarja meg egy törött telefon

Rengeteg történetet tudnék mesélni a Balatonról, mivel ez a hely nagyon közel áll a szívemhez. Mikor gyerek voltam, rendszeresen lejártunk a nagyszüleinkhez látogatóban. Ez pedig mindig azt jelentette, hogy egy varázsvilágba utaztunk. Csak ki kellett bírni odáig a 3 és fél órát a buszon. Ha pedig a szüleinkkel jöttünk, akkor a nyaggatást az úton. Mindez azonban sosem tántorított el engem, vagy a húgomat attól, hogy a lehető legtöbbször menjünk le a mamáékhoz.

Az első dolog, ami számomra egy kicsit egyedibb élmény, mint amihez a turisták vannak szokva, az egyértelműen az, hogy nem csak nyáron láttam a Balatont. Persze ilyenkor jártunk le a leggyakrabban. De nagyon sokszor évközben, vagy csak egy hétvégére is lementünk. A középsuli elején nem volt túl sok barátom és őszintén, ez a hely adott nekem igazi menedéket.

Van valami nagyon különleges egyébként a téli Balatonban. Ezt főleg azok a gyerekek tudják, akik tényleg a Balatonon éltek. Nyáron mindennek funkciója van, minden nyüzsög és élettel teli. Télen azonban a Balaton egy sokkal csendesebb, nyugodtabb arcát mutatja nekünk. Ez az arc egyáltalán nem csak elhagyatott, vagy kietlen.

Az egyik kedvenc emlékem erről az időszakról egyértelműen az, mikor a barátnőmmel egyszer elmentünk az éjszakában Pokemonokat gyűjteni. Majdnem megfagytunk a hidegben, de kitartottunk. Bármilyen butának is hangzik az egész, tényleg sosem fogom elfelejteni azt a csendet és meghittséget, amit a befagyott Balaton adott és az üres üzletek, amik körbevettek minket.

Pár évvel ezelőtt nagymamám elköltözött a Balatonról és először fel sem tűnt, hogy ez mekkora változást hozott az életembe. Hiszen egyszerre történt azzal, hogy elkezdtem dolgozni. Az ember ilyenkor kevesebbet gondol már a nyári szünetre. És tényleg észrevettem, hogy eltelt egy év úgy, hogy nem is voltam lenn a Balatonon. Azóta nagyon odafigyelek arra, hogy ez ne történjen meg és legalább egyszer valahogyan lejussak ehhez a csodás kis tóhoz.

Legutóbb pedig pont egy ilyen tervemet hiúsította meg majdnem egy betört képernyőjű telefon. Szerencsére azonban az http://lcdfix.hu/ csapata a segítségemre jött. Nem vagyok nagy szakértője a mobiloknak. Mindig az szokott erre az indokom lenni, hogy az ujjaim túl nagyok. Őszintén, szerintem a probléma egyedül az, hogy egy generációval korábban születtem, mint akik már mobillal a kezükben nőttek fel.

Ezért is okozott akkora kétségbeesést, mikor észrevettem, hogy betört a képernyőm. Magamtól biztos voltam benne, hogy nem leszek képes kicserélni. Ezért az egyetlen értelmes dolgot tettem, ami eszembe jutott: megnéztem az interneten, hogy merre található egy jó mobil szerviz. Így találtam rá az http://lcdfix.hu/ oldalára, ahol nemsokára minden gondom és problémám megoldódott.

Az interneten rengeteg negatív tapasztalatom volt az utóbbi időben. Mikor azonban felléptem az http://lcdfix.hu/ oldalára, rögtön azt éreztem, hogy ez az oldal megbízható. Ezt azzal tudták elérni, hogy már a kezdőlapjuk nagyon jól volt kialakítva és hívogató volt az egész. Nem jöttek fel zavaró reklámok, vagy idegesítő ajánlatok. Minden arra volt fókuszálva, hogy gyorsan és koncentráltan tudjuk megtalálni a szükséges információkat. Azt is észrevettem, hogy a bal alsó sarokban egy kis „fogyasztó barát” felirat tűnt fel. Engem mindig megnyugtat, ha látom ezt a minősítést, hiszen ez még egy támpont arra, hogy megbízható a szolgáltatásuk.

A másik hatalmas dolog, amire odafigyeltek, az nem más volt, minthogy már a kezdőlapról el tudunk érni minden főbb információt. Így hamar el tudjuk dönteni, hogy a szerviz ajánl-e olyan szolgáltatást, amire szükségünk van. A legfontosabb természetesen az, hogy vállalják-e a telefon márkánk javítását. Ahhoz, hogy erről meggyőződjünk, tényleg nem kell mást tennünk, mint egy kicsit lejjebb tekerni a kezdőlapon, vagy a „szervizre van szükségem” gombra kattintani.

4 fő márka javítása elérhető náluk. De a Samsung és az Apple fülön belül nem csak egyszerűen telefonok javítását vállalják, hanem táblagépek és egyéb eszközökét is. Ez nagyon tetszett, hiszen így az http://lcdfix.hu/ olyan lesz számomra, mint egy márkaszerviz. Szinte mindent el tudok majd hozni hozzájuk, ha valami problémám lenne. Ez pedig óriási segítséget jelentett számomra, mivel nincsen túl sok szabadidőm, amit szerelő keresésére fordíthatnék.

Nekem a Samsung telefonom romlott el, úgyhogy rákattintottam erre a kiírásra. Természetesen az adott márkán belül is még rengeteg terméktípus van. Viszont ezek érthetően és jól láthatóan vannak elkülönítve egymástól. Úgyhogy nem kell sok idő ahhoz, hogy megtaláljuk a saját készülékünket. Ha pedig ezzel készen vagyunk, akkor jön a legnagyobb meglepetés, ami az http://lcdfix.hu/ oldalán ért engem.

Ez pedig az volt, hogy a különböző javítási szolgáltatásoknak fel voltak tüntetve az áraik. Szerintem szerelők kapcsán mindenkinek általános tapasztalat az, hogy az utolsó pillanatra hagyják az árról való tájékoztatást. Ez pedig ahhoz vezet, hogy sosem tudjuk igazán, hogy mennyi pénzt kéne vinnünk hozzájuk. Az http://lcdfix.hu/ azonban nem él ilyen olcsó praktikákkal és inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy tudatosan válasszunk.

Ez azonban még mindig nem volt minden. Mivel, ha rákattintunk az adott javításra, akkor még több információt tudunk elérni róla. Szerintem ez mindenki számára nagyon megnyugtató tud lenni. Mivel így egy kis betekintést kapunk abba, hogy mi fog történni a készülékünkkel. A legjobb dolog azonban egyértelműen az volt, hogy kiírták, hogy általában ez mennyi időt vesz igénybe. Az http://lcdfix.hu/ oldalán a leghosszabb beavatkozás is maximum egy óránkba fog kerülni, ami tényleg nem egy nagy várakozási idő.

Ha pedig kérdésünk lenne valamivel kapcsolatban, akkor arra is van lehetőségünk az http://lcdfix.hu/ telefonszámán keresztül. Ez az adat minden egyes szolgáltatás mellett fel van tüntetve, úgyhogy biztos nem fog elkerülni minket. A legmeglepőbb az volt, hogy még akár hétvégén is felkereshetjük őket. Így teljesen felkészülten tudunk majd a szerelőhöz menni úgy, hogy már nem lesz semmi kételyünk vagy kérdésünk.

Az http://lcdfix.hu/ ráadásul közel is volt ahhoz a helyhez, ahol laktam. Budapesten, az Allee áruházban érhető el a szolgáltatásuk. Ennek az a nagy előnye, hogy miközben a telefonunkra várunk, lehetőségünk van elmenni bevásárolni más boltokba. Így tényleg egy percet nem fogunk várakozással vesztegetni. Bár az http://lcdfix.hu/ sem fog túl sok időt hagyni nekünk erre, mivel nagyon gyorsan végeznek a javítással.

A teljes kijelző csere segítségével jóval olcsóbban megúsztam az egész akciót, mintha új telefont vettem volna. Összességében nagyon elégedett voltam az http://lcdfix.hu/ szolgáltatásával. Tényleg nem kérnek el túl sokat, viszont a pénzünkért cserébe minőségi és pontos munkát végeznek. Ezt pedig egyre kevesebb helyen tapasztalja az ember a mai világban. Örülök, hogy az http://lcdfix.hu/ ez alól kivétel tudott lenni.