A céges autó nagyon jól jött családosként, a Balatonra is leutaztunk vele

Amióta megkaptam a céges autómat, mindenhova azzal járok, egyedül és a családdal is. Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, mert így már nem kell annyi energiát, időt és pénzt fektetnem a saját autónk fenntartására, mert a flottakezelő cég, akiktől béreljük a céges autót mindent elintéz, ami ezzel kapcsolatos. Az autó tágas, modern, halk, nagyon kényelmes. A gyerekülés is tökéletesen illeszkedik bele, úgyhogy legutóbb már a Balatonra is leutaztunk az autóban a feleségemmel és a kislányunkkal. Nekik is nagyon tetszik az autó, bár akicsi persze még annyira nem tud vele mit kezdeni, neki ez egy természetes dolog. Nem tudja még, de a számára is nagyon hasznos. A Balatonon csodás négy napot töltöttünk, már szezonon kívül, de még nagyon jó idő volt és fürödni is tudtunk. Láttunk egy hirdetést egy nagyon jó új panzióról, ezért döntöttünk úgy, hogy mindenképpen ott szállunk meg, ha a Balatonra utazunk, és nem is bántuk meg.

Egy nagy multinacionális vállalatnál dolgozom mint szoftverfejlesztő és -értékesítő, többnyire külföldi ügyfelekkel kommunikálok. Ebből kifolyólag főleg az angolt használom, bár németül is beszélek elég stabil szinten. Viszonylag gyarkan utazom konferenciákra, külföldre is, ez persze a családomnak nem tetszik, de sosem megyek sok időre, amint lehet, hazajövök, és mindig hozok nekik egy kis szuvenírt kárpótlásul. Ehhez is nagyon jól jön a céges autó, már ideje volt, hogy kapjak egyet. A cégünk a http://www.flottakezeles.hu/ oldalon találta meg ezt a flottakezelő Kft-t, akikkel stabilan dolgozunk már évek óta. Muszáj volt multiként egy flottakezelő céget megbízni a céges autók menedzselésével, ugyanis még egy autóról is nehéz gondoskodni, nemhogy egy nemzetközi cég hatalmas flottájáról. Így ezt mindig érdemes szakemberre bízni, még akkor is, ha ksiebb vállalkozást üzemeltetünk, mert így nagyon sok költséget, energiát és időt spórolhatunk. És persze sokkal kisebb a kockázata is, mintha magunk intéznénk mindent.

A flottakezelő cég segít nekünk, hogy minél takarékosabban tudjuk üzemeltetni a céges járműveinket, és egy csomó egyéb feladatot is levesz a vállunkról. Több csomagból is lehet választani, de alapvetően mindegyik tartalmazza a legfontosabb elemeit a flottakezelésnek: a tartós bérletet, biztosításokat, adókat, szervizidőpontok szervezését, javítások anyag- és munkadíjának ellenőrzését, a gumikkal kapcsolatos teendők ellátását, a bírságok kezelését, autómentés szervezését, valamint a csereautó intézését. Ezeket ki lehet egészíteni több csomag keretében, egészen személyre (cégre) szabhatóak a szolgáltatások. A flottakezelő cég előnyei, hogy segítenek abban, hogy hogyan tudjuk minimalizálni az autóbérlés és lízing költségeit, hogyan hozhatunk több profitot a cégünknek és még a megfelelő autók kiválasztásában is tanácsokat adnak. Hogyha valaki szeretne többet olvasni az 5 leginkább költségcsökkentő tényezőről, a http://www.flottakezeles.hu/ honlapon talál egy linket az ingyenesen letölthető segédanyaghoz ebben a témakörben egy levélcsomag formájában.

Ebben az ötrészes levélsorozatban megtudhatjuk részletekbe menően, hogy hogyan választhatunk cégautót rejtett költségek és problémák nélkül, mikor milyen finanszírozási módot ajánlatos választani az igazi siker érdekében, kapunk tanácsokat is az autógumik költségcsökkentésére, valamint hogy mikor milyen típusú motorral működő járművet érdemes választani. A http://www.flottakezeles.hu/ oldalon még nagyon sokat olvashatunk erről a témáról, megismerkedhetünk olyan hasznos fogalmakkal, mint például a hitel, lízing, áfa és tartós bérlet. Ezen kívül a cégnek megvásárolható autói is vannak, amiket érdemes megnézni, ha biztonságos forrásból szeretnénk használt autót beszerezni.