Balatoni lángos mellett agyaltam ki a vállalkozásom

Imádom a lángost, talán az egyik legkedvencebb dolgom a nyárban. Főleg egy jeges limonádé szürcsölgetése mellé lehet ideális választás, hogy a hűsítő ital kompenzálja a zsírosságát. Amíg vártunk a rendelésünkre, árgus szemmel figyeltük a fogócskázó gyerekeket, valamint a balatoni híreket hallgattuk a férjemmel.

Egy férfi beszélt benne, aki elmesélte a riporternek, hogy hogyan és ki alapíthat kft-t. Bevallom, számomra annyira érdekfeszítő volt ez az interjú, hogy az valami elképesztő. Pedig semmilyen nagy dologról nem esett szó benne, és a riporter pasas sem egy Johnny Depp figura volt, azonban mégis teljesen lekötötte a figyelmem.

Megemlített egy bizonyos oldalt, a grossoffice.hu-t, amelyet tudtam, hogy majd az oldalukra is kitesznek majd, hiszen visszaolvasható lesz a beszélgetés. Azt mondta, hogy ezt az oldalt mindenkinek ajánlja, aki szeretne egy kis információt kapni arról, hogy mi is ez az egész kft alapítás, ki alapíthat kft-t, mi a menete az egésznek.

Soha nem gondoltam volna, hogy a lángosomat csak akkor fogom elfogyasztani, amikor már teljesen kihűlt, de most ez így történt. Fél órás volt a beszélgetés, amelyet végighallgattam. Régóta gondolkozom ugyanis egy saját vállalkozáson, de mindannyian tudjuk, hogy mennyire nehéz is egy ilyen projektet elindítani.

A szállásra érve egyből rákerestem a férfi által ajánlott oldalra, amely részletesen beszámolt arról, hogy mégis ki alapíthat kft-t.

Bevallom, soha nem szerettem cikkeket böngészni, de ez mégis annyira érdekelt, hogy minden sort csak úgy faltam.

Kiderült, hogy a kft alapítást egy vagy több személy is végezheti. Nem szükséges hozzá milliós törzstőke, hiszen akár 0 ft-ból is elindítható az egész. A grossoffice.hu segít ebben az egész folyamatban, sőt még ügyvédet is biztosít kérés esetén. A weboldal nagyszerűen bemutatja a kft alapítás lépéseit, menetét, ráadásul különbségeket állít fel például aközött, hogy bt vagy kft vállalkozást lenne jobb alapítani.

Amellett, hogy a kft alapításban nagyon otthon vannak, még székhelyszolgáltatást is kínálnak. Ezt a szolgáltatásukat az IPA mentes Újlengyelben, vagy Budapesten két helyen is igénybe veheted. A székhelyszolgáltatás keretein belül amellett, hogy cégednek székhelyet biztosítanak, még a cégnévvel ellátott cégtáblád is kikerül, valamint teljes titkári szolgálatot is kapsz. Elintézik helyetted a küldemények postázását vagy átvételét, majd azok tárolását. Magyarul rengeteg teendőt levesznek a válladról, hogy cégtulajdonosként is könnyű maradhasson az életed.

Emlékszem, hogy aznap egész este ezen rágódtam. Fogalmam sem volt, hogy jó ötlet lenne-e belevágni egy ilyen hatalmas projektbe.

Ennek ellenére most hónapokkal később itt vagyok egy remek vállalkozással a hátam mögött, két csodálatos gyermekkel, egy remek férjjel és tökéletesen megvagyunk. Mindezt nagyrészt a grossoffice.hu csapatának köszönhetem, hiszen elmondani nem tudom, hogy milyen szinten megkönnyítik a mindennapjaimat.

Céget alapítani bárki tud, azonban fenntartani csak olyan szolgáltatásokkal és profi partnerekkel lehet, mint a grossoffice.hu. Válaszd őket te is és alapíts céget még ma!