Érdemes követni, hogy milyen csavarbehajtó akció van

A hétvégét a Balatonon töltöttük, nem is hiszem, hogy máshol ki lehetett volna bírni ezt a nagy hőséget. Szerencsére van egy kicsi házunk Balatonalmádiban és oda bármikor elmenekülhetünk a világ elől. Ez mindig mentsvárunk volt, már egészen gyerekkorunk óta, szóval nem panaszkodok, mert ez örökké a legkirályabb lehetőség lesz a városból való lelépésre. De itt is adódhatnak olyan helyzetek, amikor külső segítségre van szüksége az embernek, például mikor váratlanul elromlik a bojler. Aztán jön a szomszéd segíteni és még meg is jegyzi, hogy csavarbehajtó akció van a csavarholding.hu-n, most vegyünk készletet.

Szóval egy kicsit lelassítva a történetet, át kellett mennünk a szomszédhoz csavarbehajtót kérni, mert anélkül hozzá sem tudtunk volna nyúlni a tönkrement eszközhöz. Neki viszont annyira szuperszónikus eszközei voltak, hogy nem lehetett szó nélkül hagyni. A csavarholding.hu nevű weboldalról rendelte és most egyébként még fel is hívta rá a figyelmet, hogy csavarbehajtó akció van, szóval nézzünk körül mi is, ha ennyire tetszik, amit kölcsön adott.

Ez az oldal tényleg tele van minőségi barkács eszközökkel! Rengeteg típusú bitfej készlet, vagy dugókulcs készlet van, amiből nem hogy lehet, de érdemes is válogatni. De vannak olyan speciális eszközök is, amivel a törött csavarokat lehet kiszedni, különféle toldó és hosszabbító szárak és eszközök és minden, ami csak kellhet egy otthon bütykölő embernek, vagy egy hivatásszerűen bütykölő szakembernek. Még a biciklinél is nagyon hasznos imbuszkulcs készlet is van a kínálatukban, úgyhogy akár a nagy bringásoknak is érdemes lehet itt körül nézni, főleg így a nyári időszakban.

Az árakról azt gondolom, hogy akkor is tisztességes, ha épp nincs csavarbehajtó akció, de természetesen mindenki szeret kedvező áron hozzá jutni ezekhez a termékekhez is. A termékpaletta pedig nagyon széles, természetesen nem csak szerszámok vannak a csavarholding.hu-n, hanem olyan “fogyó eszközök” is, amelyek a rögzítéshez, szerkezetek elkészítéséhez szükségesek. Gondolok itt most például különféle csavarokra és szögekre, vagy bármilyen kötőelemre.

A csavarbehajtó akción kívül vannak további, kedvező áron elérhető termékek, illetve ahogyan azt említettem, ha épp valami nem akciós, attól sem kell megriadni, mert nem lesz horror áron. A szomszédunknál is nem csak a csavarbehajtó készlet volt nagyon menő, de igazából elsorolt egy csomó minden mást a szögbelövőtől egészen a speciális bitfej készletig és mindegyikre azt mondtam, hogy bizony lenne helye a háztartásban. Így azt gondolom, hogy amikor majd esetleg nem lesz már csavarbehajtó akció, akkor is itt fogok elsődlegesen körül nézni, ha éppen szerszámra van szükségem, mert azon túl, hogy jó áron vannak az eszközök, még gyorsan ki is hozzák a termékeket.