Balatoni nyaralásunkból visszatérve jöhet egy fotózás

A Balaton számomra mindig is egy elképesztően személyes és fontos hely lesz. A gyerekkoromból is rengeteg emlék köt ide, mivel a nagyszüleim itt éltek. Nyaranta mindig lejöttünk hozzájuk, de számtalanszor történt meg az is, hogy húgommal lebuszoztunk évközben. Ezért a Balaton környékét minden évszakban megtapasztalhattuk. Kicsit olyanok voltunk, mint a helyi gyerekek.

A Balaton azonban még ennél is többről szólt számomra. Az egyik barátom rendszeresen lejött hozzánk és szerintem ez alapozta meg azt a kapcsolatot, ami még mindig megvan, lassan több mint 15 éve már. Az első barátnőmmel is itt találkoztam. Úgyhogy egyértelmű, hogy akárhányszor visszatérek abba a kis faluba, ahol régen a nagyszüleim éltek, rengeteg emlék tör fel bennem. Az ember nem is igazán tudta felfogni akkoriban, hogy mennyi csoda veszi körül. Most pedig már csak látógatóba érkezik.

Ezen a nyáron azonban már új élményekkel töltődtek fel számomra ezek a helyek. Mégpedig a feleségemmel jöttünk el a gyerekkori kis paradicsomomhoz. A nyaralás során pedig elgondolkoztam, hogy milyen születésnapi ajándékot tudnék neki szerezni. A glamur foto volt az első dolog, ami eszembe jutott. Már hosszú ideje hallottam, hogy nagyon érdekelné, csak saját maga nem mert volna beiratkozni egy ilyenre. Én azonban úgy voltam, hogy ez lenne tényleg a legjobb meglepetés és Szoboszlai Kriszti segített is ebben.

A glamur foto szavakra az ő oldalát adja ki az első helyen. Ez pedig egy nagyon pozitív dolog egy olyan amatőr számára, mint én. Az oldalra belépve már rögtön nem érződött annyira idegennek a glamur foto világa. Ez annak köszönhető, hogy Szoboszlai Kriszti nagyon szépen alakította ki ezt a weblapot és minden egyes kis részleg azt segítette elő nekünk, hogy a lehető legkönnyebb módon megtaláljuk azt, amit kerestünk.

A glamur foto kapcsán is van egy külön menüpont, úgyhogy rá is kattintottam erre. Leginkább az tetszett, mikor beléptem, hogy egy rövid tájékoztató is van fűzve hozzá. Ez tartalmaz pár olyan alap dolgot, amit érdemes tudni erről a témáról. A szöveg szerencsére nem volt túl hosszú, úgyhogy nem kell félnünk attól, hogy a végére már azt se fogjuk tudni, hogy mit akarunk. Ez a tömörség pedig feltételez számomra egy olyan profizmust, ami elengedhetetlen egy olyan intim dologhoz, mint a glamur foto.

A glamur foto árakra voltam még főként kíváncsi. Ez volt az a nagy indok, ami miatt a feleségem nem akart elmenni egy ilyenre. Én azonban tudtam, hogy van valamennyi félrerakott pénzünk, amit nyugodtan lehet ilyen célokra használni. Szoboszlai Kriszti árai nem túl alacsonyak, viszont vegyük ehhez hozzá, hogy nem csak egyszerűen a fotókat fizetjük. Hanem a hozzáértést és a művészi képességet, amivel ő rendelkezik. Ez pedig egy olyan dolog, amit nem lehet a boltban venni, hanem évek gyakorlata kell hozzá.

Ha pedig megnézzük a képeket, amik nála készültek, akkor biztosan meg leszünk győzve arról, hogy Szoboszlai Kriszti képességei nagyszerűek. Fel is kerestem őt és időpontot foglaltam nála. Mikor elmondtam a feleségemnek, először nem hitt a fülének, aztán nagyon megörült neki. A fotózás során nem volt semmi gond és azt mondta, hogy Szoboszlai Kriszti végig nagyon kedves volt vele. Azt is hozzátette, hogyha egyszer majd kisbaba fotózást szeretnénk csinálni, akkor azt is mindenképpen nála tegyük majd meg.