Minőségi reformkonyha házhoz, akár a Balatonon is a Biocity-vel

Az elmúlt évben sajnos a munkám miatt egyre kevesebb időm jutott az egészséges, változatos étkezésre, és ezt az egészségem, és a bioritmusom is megbánta. Persze ott volt mellette a mindennapi stressz is, meg egyéb dolgok, de a nyáron úgy döntöttem, hogy legalább amin tudok, azon igyekszem változtatni. Így találtam rá a biocity.hu webshopjára, ahol mindent megtaláltam, ami az egészséges életmódhoz szükséges.

A két fő vonaluk, a reform élelmiszerek, és az étrend kiegészítők, ezeken belül talál az ember vitaminokat is, amik nagyon jól jönnek a mai világban, főleg ha nem figyel az ember oda az étrendjére, hiszen nem mindenki követi nyomon, mit eszik, és abban mi van, főleg ha többnyire úgy rendel, mondjuk gyors kaját, mert nincs ideje, energiája vagy kedve főzni. Én például tudom magamról, hogy ha csak magamnak főzök, akkor általában 2-3 napnyi kaját csinálok, és a hét többi részében meg rendelek. Nem egészséges és nem épp jó, de így tudom megoldani a dolgokat.

Mivel szeretem az egyszerű dolgokat, egyből az élelmiszerekhez vettem az irányt, megnézni, mi van itt. Egyből egyértelművé vált, hogy nem csak az étkezési szokásaimon, hanem az időbeosztásomon is módosítani kéne, hogy használni tudjam például a fűszereket, tésztákat és alapporokat, amiket itt találtam. Mind nagyon érdekesnek és hasznosnak tűntek, így nem akartam, hogy pocsékba menjenek.

Mivel ezek a termékek még nem tartoznak a mainstream élelmiszerek közé, ezért az áruk sajna kicsit borsosabb, mint a szokásos, sarki kisboltban találhatóaknak, de az egészségem érdekében én nem tartottam ezt túl nagy áldozatnak.

Az étrend kiegészítők pedig extra segítőkészen vannak feltüntetve, mert lehet az alapján válogatni közülük, hogy milyen problémára valóak: epe, allergia meg hasonlók. Ez mellett pedig a vitaminok is mind fel vannak tüntetve, így nem kell a sok fajta között elvesznie az embernek, mielőtt megtalálná a megfelelőt. De természetesen lehet használni a keresőjüket is, ha valaki valami konkrétra akar megoldást találni. Én például a fáradékonyságomra akartam valamit. Gyakran ugyanis már reggel úgy kelek, mint akin keresztül ment egy busz, pedig jól alszom, és viszonylag sokat is. Szóval ez egy nagyon meglepő problémám, ami már évek óta kíséri a mindennapjaimat. Meglepett, mikor az eredmény a szokásos magnézium és B-vitamin mellett a Panax Jinsenget is kiadta. Ez egy kínai eredetű növény, amit fájdalom csillapításra is alkalmaznak krém formájában. Végül innen a Dr.Chen Energia Komplexét választottam, mivel ez tartalmaz B-vitamint is, ami ugye ismerős, kínai természetes anyagokat is. Én nem szeretem a gyógyászati diszkriminációt, így szeretek saját tapasztalatból, adott termékeket értékelni, és nem általánosítani.

Na, de mennyibe kerül a szállítás és hasonlók? 13 ezer forint alatt 1300 forint a szállítás, fölötte pedig ingyenes, mind házhoz, mind pedig pick-pack pontra. Hogyha csomag pontra kéred, akkor figyelni kell, hogy ne legyen több a csomag tömege 5 kilónál, ezekre 7 ezer forintig 700 forint a szállítás, fölötte ingyenes.

Én inkább házhoz kértem az én rendelésemet, és mivel nagy híve vagyok a nagy bevásárlásoknak, sikerült is meghaladnom a 13 ezres határt, de így legalább egy jó darabig nem kell semmi életbevágót rendelnem innen. Van jutalom rendszerük is, ami egy picit bonyolult, de gyakorlatilag így néz ki: 10.000 Ft felett i vásárlásnál 0,5% jóváírás, 15.000 Ft felett 1% jóváírás, 25.000 Ft felett 2% jóváírás jár neked, ha pedig összesen már vásároltál 200 ezer forint értékben, ezek megduplázódnak. Ha pedig meghívsz másokat is, akkor megint járnak plusz kedvezmények neked is, meg annak is, akit meghívtál.

Nekem igazán tetszett ez az oldal és a rendszer is, bár mivel nem vagyok egy társasági ember ez utóbbi kedvezmény formát nem használom majd ki valószínűleg. De, ha nektek is megtetszett ezek alapján a biocity.hu, ne habozzatok, kattintsatok rá a linkre, és nézzetek körül. Az én életem, de legalább az egészségem, jobb miatta, próbáljátok ki ti is.