A tökéletes frizurát nem a nap szárítja meg

A barátommal minden évben igyekszünk elutazni a Balatonra. Mindkettőnkben szép gyerekkori emlékeket ébreszt fel, illetve véleményem szerint a magyar embereket szinte megmagyarázhatatlan mágnesként vonzza magához. Nem tudjuk, miért van ez így, de tény, hogy a magyar tengernek van egy semmihez sem fogható varázsa. Így történt ez múlt nyáron is, akkor éppen Tihanyban terveztünk eltölteni néhány napot. Szerintem ez az egyik legszebb város kis hazánkban, így igyekszem minél többször elutazni erre a helyre. A gyönyörű látnivalók mellett a másik vonzerő a levendula, ami itt szinte minden formában megtalálható. Kedvencem a levendulás szörp és a levendulás fagyi. Ezt a barátom jól tudja, így egyszer a születésnapomon meglepett egy üveg eredeti tihanyi levendulaszörppel. Nem kell ecsetelnem azt hiszem, mennyire el voltam ragadtatva.

Az utazás előtt pakoltam be a bőröndömet, és gondolkoztam, mi az, amit semmiképp sem szabad otthon hagynom. Szerencsére beugrott, hogy a hajszárító a fürdőszobában maradt, így rögtön szaladtam is, hogy bepótoljam ezt a hiányosságot. Be volt még dugva a konnektorba, mert nem sokkal azelőtt használtam, így csak gyorsan kihúztam, és szaladtam is vele a bőröndhöz. Igen ám, de ez a mozdulat nem pont úgy sült el, ahogyan szerettem volna. Olyan nagy erővel rántottam meg a hajszárítót, hogy sikeresen elszakítottam a vezetékét. Mondanom sem kell, mennyire dühös lettem magamra, hogy a szeleburdiságommal ilyen kárt okozok saját magamnak. Rögtön futottam is le a konyhában lévő barátomhoz, és mutattam neki, mit műveltem néhány perccel azelőtt. Reménykedtem, hogy valahogyan meg lehet majd javítani, de minden remény szertefoszlott, amikor a barátom közölte, hogy sajnos ezen már nem lehet segíteni. Mivel nem akartam a nyaralásra hajszárító nélkül menni, mert másokkal ellentétben nekem sajnos nagyon nem áll jól a nap és a meleg által megszáradt haj, rögtön bekapcsoltam a laptopom, hogy egy másik készüléket keressek.

hajszárító

Szerencsére egy kis keresgélés után találtam egy olyan weboldalt, ahol rengeteg eszköz közül lehet válogatni attól függően, kinek milyen igényei vannak. Mivel a hajam szeretem göndörre beszárítani, fontos szempont volt, hogy a választott hajszárítónak legyen ilyen funkciója. Ekkor bukkantam rá egy Philips termékre, amin az tűnt fel először, hogy igen nagy hajformázó fúvócsöve van, ezért úgy döntöttem, hogy elolvasom a leírását. Ott meg is találtam, mely szerint ezzel az eszközzel intenzívebb göndör fürtöket lehet elérni. Itt nagyjából már meg is győzött ez a termék, de úgy döntöttem, kicsit tovább nézelődök, hisz nem dönthetek rögtön az első mellett anélkül, hogy a többit megnéztem volna. Mivel egyik sem tetszett annyira, mint a Philips darab, úgy döntöttem, alaposan elolvasom a tulajdonságait, és ha tetszik, megveszem, ha nem, akkor nem.

Ami végül teljességgel meggyőzött, az az volt, hogy mennyire könnyen lehet tárolni. Van rajta akasztó, így könnyen a a falra tudom tenni a fürdőszobában, és nem foglal el helyet a szekrényben, ami már így is eléggé zsúfolt. Mivel 1,8 m-es hálózati kábele van, attól sem kell tartanom, hogy nem ér el a tükörig, ami előtt a hajamat szoktam szárítani.

Az olvasottak alapján úgy döntöttem, hogy megveszem a terméket. Szerencsére nagyon is jól tettem, hiszen igen egyszerű kezelni, és professzionális a végeredmény. Hála az égnek a balatoni nyaralás előtt kézhez kaptam, így végig tökéletes frizurával sétálhattam Tihany utcáin!