Az 50szazalek.com-on találtam pár hasznos dolgot a nyaralóba

Közeleg a nyár, a napsütés, és bár gondunk valószínűleg még lesz, ez nem akadályozhat meg abban, hogy pár napra ki ne menjek a balatoni nyaralónkba, ha másért nem is, de egy kis napfényt magamba szívni biztosan. Néha jó kicsit kiszakadni a városi nyüzsiből, és csak relaxálni. Ahhoz viszont, hogy ez a lehető legfelhőtlenebbül teljen (szóviccet félretéve) be kellett szereznem ezt-azt. Ehhez volt tökéletes társ számomra a 50szazalek.com, ahonnan a nagyon sok mindenből tudtam válogatni, hogy végül minden a helyére kerüljön.

Először a saját kényelmem érdekében, és mert már nagyon régóta vágytam egyre, egy függőágy került a kosárba. Gondolkoztam rajta, hogy talán egy függőszék lehet hogy kényelmesebb lenne, de aztán elvetettem a dolgot sajnos főleg az ára miatt… Nem értem, hogy egy függőszék miért kerül még egyszer annyiba, mint az ágy, de ezt persze a gyártók tudják. A következő már sokkal praktikusabb elem volt: a szúnyogháló. Mivel már évek óta nem voltunk a nyaralóban konkrétan nyaralni, ezért biztos voltam benne, hogy az ablakokra szerelt szúnyoghálóra már javában ráfér a csere. Az utolsó simítás pedig egy kerti lámpa szett volt, ami napelemmel működik. Először féltem, hogy majd ez lesz a legdrágább elem az egész rendelésben, de aztán találtam olyat, aminél nem darabja volt ötezer forint. Biztos, hogy azok is nagyon jók, de ahhoz hogy egy nyár alkalmával egy-két hétig legyenek használva, nekem egy kicsit sok. De találtam nekem megfelelőt ugyanitt, szóval nem panaszkodhatok.

Mivel ennyi mindent rendeltem a 50szazalek.com-ról, ezért a szállítási költség is egy kicsit több lett, mint amennyit alapnak számítana az oldal. Gyakorlatilag 1600 forintnál kezdődik a szállítási költség, és 10 kilónként egy ezressel drágul egészen 40 kilóig, ami után már személyre szabott ajánlatot kap a vásárló. Mivel az utánvét után még 500 forintot felszámolt volna, inkább a SimplePay-es opciót választottam. Ha nem lettem volna elégedett a termékekkel, a szállítás utáni 14 napon belül elállhattam volna a szerződéstől, és egy hónapon belül visszakaptam volna a vételárat, szóval nagyon nem aggódtam ez miatt.

A termékek szépen megjöttek a várt 2-3 napos szállítási időn belül, és hamar ki is próbáltam mindent, bár kicsit féltem, hogy a lámpákat nem tudom tesztelni, mert olyan borongós az idő, de végül ez is sikerült. Én nagyon elégedett voltam minden termékkel, és csak ajánlani tudom őket. Keressétek az oldalt bátran, link a posztban.