Balatoni pihenést idéző masszázs Budapest szívében

A magyar tengerországunk egyik ikonikus helye, melyet messzeföldről jönnek látogatni a turisták, és valljuk be: nekünk, magyaroknak is mindig a szívünk csücske marad. Igaz mi is kedveljük a tengerparti nyaralásokat, nem telt még úgy el nyár, hogy legalább néhány napra ne menjünk le a Balatonra lazítani.

Ilyen utazások alkalmával szeretem teljesen kiereszteni a gőzt. Finom ételek, kellemes italok, sok alvás, relaxáló masszázs… apropó, masszázs! Életem egyik legjobbját egy balatoni szálloda wellness részlegén kaptam. Nem vártam ilyen szintű szolgáltatást, de olyan kellemes meglepetést okozott, hogy hosszú ideig megmaradt az emlékezetemben.

Számos helyet bejártam a fővárosban, hogy hasonlóban lehessen részem, és ne kelljen egy órás kikapcsolódásért kettőt utazni a vízpartra. Megszámlálhatatlan csalódást okozó próbálkozást követően, amikor már majdnem feladtam, úgy döntöttem, egy utolsó esélyt még adok a dolognak, és szétnéztem a karmathaimasszazs.hu/olajos-hatmasszazs linken.

Nem volt véletlen, hogy ennek még adtam egy esélyt: már a weboldal is más volt, mint az átlag masszázsszalonok esetében. Sokkal meggyőzőbb, egyszerűen valahogy nyugalmat árasztott, bizalmat gerjesztett az emberben. Nem lepett meg, hogy a közösségi médiában is csupa jó értékelést találtam a szalon neve mellett.

Az olajos hátmasszázs volt az, ami leginkább piszkálta a fantáziám. Ez egy elterjedt típusa a masszázsnak, hiszen a testet és a lelket egyaránt feltölti. Ha jól végzik, akkor ellazítja a hát izmait, valamint serkenti a vér- és nyirokkeringést. Megindul az energiaáramlás, megszabadulunk a stressztől, beindulnak az öngyógyító folyamatok.
Már a gondolat is tetszett, amikor megláttam a linken, hogy itt gyógynövényes olajokkal végzik a masszázst. Szinte éreztem az orromban, csodás élmény lehet!

Mivel ez a masszázs volt a legszimpatikusabb, úgy döntöttem, kérek egy időpontot. Bár késő este volt, és tudom, hogy ilyenkor telefonálni sehová sem lehet, azért lejjebb görgettem, hogy legalább az árakról tájékozódjak a foglalás előtt.

Nem volt ellenemre, hogy ki volt írva, hogy a tájékozódásom időpontjában épp 20% kedvezményt biztosítanak a különböző masszázsokra! Úgy éreztem, hogy ez ismét egy jel, hogy ide el kell látogatnom.

30, 60 vagy 90 perces kezelést kérhetünk a Karma Thai Masszázs szalonban. Annak ellenére, hogy a thai masszázs nem a legolcsóbb fajtája a relaxáló kezeléseknek, itt rendkívül kedvező áron lehet igénybe venni. (Még akkor is, ha a 20% kedvezményt figyelmen kívül hagyjuk!)

Ahogy tovább görgettem, egyszercsak érdekes dologra lettem figyelmes: itt online időpontfoglaló rendszer van! Hát, ezt az oldalt az égiek nekem küldték. Ettől egyszerűbb és praktikusabb mód nincs a megfelelő időpont kiválasztására. Már itt imádtam, hiszen utálok telefonálni. Olyan macerás…

Szóval, nekifogtam, rákattintottam az “időpontot foglalok” gombra. Sok helyen találkoztam már elrontott, nehezen kezelhető foglalórendszerrel, de itt más volt a helyzet. Nagyon átlátható volt, teljesen egyértelmű, hogyan kell csinálni, még azok számára is, akik egyébként nem tartoznak a legnagyobb techguruk közé.

Első lépésként szalont kell választani: én a Király utcai mellett tettem le a voksom. Ezt követően természetesen a masszázs típusát és kívánt időtartamát lehetett bejelölni, de ami igazán meglepett, hogy ezután masszőrt is választhattam! Rendkívül szimpatikus volt számomra, hogy a hölgyeket láthattam fényképen már a foglalásnál is. A masszázsnál számomra rendkívül fontos, hogy ki végzi, ugyanis egy unszimpatikus személynél soha nem tudnám magam elengedni. Ez mindig egy rizikófaktor telefonos (vagy internetes) foglalásnál, de itt nem árulnak zsákbamacskát. Azért is előny ez a fajta megoldás, mert így, ha valamelyikük munkájával elégedett vagyok, később visszajárhatok hozzá, és nem csak a véletlen műve, hogy újra hozzá kerülök-e.

Szóval, egy mosolygós hölgyet kiválasztottam, és következett az időpont. Amennyiben idejük engedi, akár aznapra is lehet foglalni. Rendkívül előnyös, hogy a karmathaimasszazs.hu/olajos-hatmasszazs oldalon akár a Facebook segítségével is be lehet jelentkezni, és nem kell egyesével bepötyögni minden adatot.

Az én időpontomra elfoglaltságaim miatt csak holnap kerül sor, de már izgalommal várom, hogy milyen lesz. Most hosszú idő után azonban pozitív értelemben izgulok! Remélem olyan lesz, vagy akár még felül is múlja azt a bizonyos balatoni élményt.