Energetikai tanúsítvány árak balatoni ingatlanra

Nekünk mindörökké a Balaton marad a Riviéra, avagy ennél idillibb gyerekkort el sem tudnék képzelni

A Balaton mindig is nagy szerelmünk volt, gyerekkorunk legszebb emlékei kötődnek azokhoz a nyarakhoz, amiket a Balatonon töltöttünk. Épp ezért felnőve aztán úgy döntöttünk, visszaköltözünk gyerekkorunk színterére, a nosztalgikus Balaton partra. Nagyon boldogok voltunk, mind a hárman hamar megtaláltuk az új otthonainkat a Balaton partján. Először gondolkodtunk abban is, hogy összeköltözünk, és egy nagy közös ingatlant veszünk három családnak. Ezt az ötletet végül elvetettük, mondván, talán jobb, ha közel vagyunk egymáshoz, de azért mindenkinek meg van a saját élettere, és nem függünk ennyire egymástól. Így aztán végül egymáshoz közel, de külön házakba költöztünk. És tudjátok mit? Most látom csak igazán milyen jól döntöttünk egykor! A férjem ugyanis a fővárosban kapott állást, így most családostól költözünk fel Budapestre.

Balatonboglár után irány Budapest – éles váltás, de gyűrjük a kanyart

Úgy néz ki, végérvényesen elszántuk magunkat, és albérlet helyett saját házba szeretnénk költözni Budapest egyik zöldövezetes perem kerületében. Ehhez azonban először el kell adnunk a balatoni ingatlanunkat. Új építésű ingatlanról beszélünk egyébként. Nem tudom, tudjátok-e, de 2009-től az új építésű ingatlanok esetében kötelező érvénnyel be kell tudni mutatni az energetikai tanúsítványt is a vevőknek. Igen ám, de azt nem gondoltam volna, hogy az energetikai tanúsítvány árak ilyen nagyon meg fognak tréfálni bennünket. Nehéz volt ugyanis olyan árajánlatot kapnunk, akik gyorsan de elfogadható áron dolgoznak. Ráadásul több helyről szerettünk volna árajánlatot begyűjteni, így több időt vett igénybe a folyamat, mint gondoltuk.

Végül az e-tanúsítás csapata vett le bennünket a lábunkról. A csapat országos lefedettséggel rendelkezik, és az energetikai tanúsítvány árak, amiket kínálnak, verhetetlenek! Ami kifejezetten szimpatikus volt bennük az az, hogy akár 24 órán belül is vállalják a tanúsítvány elkészítését, ráadásul mindenfajta plusz költség nélkül! Éjjel-nappal elérhetőek, és ha tájékoztatást szeretnénk kérni tőlük, díjmentesen visszahívnak! Sőt, azt sem számítják fel az energetikai tanúsítvány árak mellé pluszban, ha esetleg esti vagy hétvégi időszakban dolgoznak azért, hogy a részünkre minél hamarabb elkészítsék a tanúsítványt. Egy szó mint száz, az e-tanúsítás kedvező energetikai tanúsítvány árakkal szolgál, de hogy fokozzuk a megdöbbenést, még spórolnak is nekünk! A szolgáltatásról ugyanis számlát adnak, így aztán az eladott ingatlan után fizetendő SZJA is kevesebb lehet.

Nyerj te is mozijegyet energetikai tanúsítvánnyal! Kipróbálod?

De hogy egy kis gyermeki öröm is társuljon az amúgy száraz ügyintézéshez: az e-tanúsítás csapata most nyereményjátékot hirdetett, amibe nekünk is volt lehetőségünk beszállni! A promóció alkalmával 2 db Cinema City Ajándékjegyet sorsolnak ki minden héten a részt vevők között. Így most izgatottan várjuk, hátha legközelebb a mi nevünket fogják bemondani! Már ki is választottuk a filmet, amit megnéznénk a párommal a moziban. Ti mit néznétek meg, ha egy hasonló nyereményjáték kellős közepébe csöppennétek? Bármit is dobjon a gép, a sorsolásig megelégszünk az ajándék Ingatlan Kisokossal, ami minden ügyfélnek jár, aki igénybe veszi az e-tanúsítás szolgáltatását.

Egy szó, mint száz, így állunk most. Kézhez kaptuk a 10 évre érvényes energetikai tanúsítványunkat, most már csak a megfelelő vevőt kell megtalálnunk a balatoni ingatlanra. Az e-tanúsítás csapatának pedig nagyon hálásak vagyunk a gyors és precíz munkáért! Minket abszolút meggyőztek, így jó szívvel ajánljuk a csapatot mindenkinek!