Nyáron is fontos a szép, ápolt bőr a mindennapokban

Én magam is azok közé tartozom, akik nem vették komolyan az arcápolási rutint fiatalkorukban. Aminek meg is van a böjtje, de elkezdeni valójában soha nem késő. A bio arcápolás témakörében nemrégiben a barátnőimmel beszélgettünk, akikkel egy pár napos miniszünidőt töltöttem a Balatonon. A napos, már-már túl forró időben nem győztük magunkra kenni a naptejet, fényvédőt. Este pedig előkerültek a kencék és mindenki próbált mindent megtenni, hogy egyrészt szép barna maradjon a bőre, másrészt pedig ápolt, táplált is legyen.

A bio arcápolási rutinom kialakításában a florencebio.hu volt a segítségemre, akinek bio kozmetikumai valóban nagyon jó minőségűek és rendkívül jó hatással vannak a bőrre.

Egy négy lépésből álló arcápolási rutint ajánlanak és ezt a négy szert, ami ehhez szükséges, meg is lehet venni csomagban. Így ráadásul jóval kedvezőbb áron, mintha külön-külön vásárolnánk meg az egyes szereket. A bio arcápolás tehát négy lépésből áll. Az első a tisztítás, amihez egy arctisztító tejet ajánl a florencebio.hu. A második lépés a tonizálás, egy speciális arctonikkal. A harmadik lépés a szérumozás, amihez egy C-vitaminos arcszérumot ajánlanak. A bio arcápolás utolsó lépése pedig a hidratálás, amihez egy anti-aging, tehát öregedésgátló hidratálóarckrémet tartalmaz ez a csomag.

Ha megvásároljuk ezt a csomagot, akkor mindent megkapunk egyben, amire a bőrünknek szüksége lehet. Az első lépésben letisztítjuk az arcunkat, ez az arctisztító tonik kíméletesen tisztít és hidratál is egyben. Csupa olyan bio dolog alkotja, ami egészséges, hatékony és környezetbarát is egyben. A hilauronsav mellett aloe verát tartalmaz, aminek hatása igencsak kedvező a bőrre, ezen kívül van benne rizskorpa kivonat, édesmandula- és ricinus olaj. De említhetném a finom illatú és kellemes hatású sheavajat, vagy épp az E- és C-vitamint, melyekre szintén nagy szüksége van a bőrnek. És ez még csak az első lépés, a tisztítás volt.

bio arcápolás

A folytatásban a arctonik fejti ki áldásos hatását, ebben is találunk hialuronsvat, damaszkuszi rózsavizet és csipkebogyót. A bio arcápolás fontos része a tonik használata, ami segít a sminknyomok és szennyeződések eltávolításában és abban is, hogy a tág pórusokat összehúzza.

A bio arcápolás harmadik lépése az arc szérumozása, ami segít a napfoltok, a ráncok és a pattanások, aknék elleni küzdelemben. Szakszóval élve javítja a hiperpigmentációt, és a nap által károsodott bőr helyreállításában is elévülhetetlen szerepe van. Egy ránctalanító peptidet is tartalmaz, ezen kívül aloe vera, jojoba-olaj és sok más organikus hatóanyag segíti az arc egészségét, táplálását.

A bio arcápolás utolsó lépése a hidratálás, ebben egy nagyon jó minőségű hidratáló krém lesz segítségünkre, ami szintén tartalmaz aloe verát, E- és C-vitamint, sheavajat, jojoba-olajat és édesmandula olajat. Csupa organikus és bio hozzávaló, melyek segítenek abban, hogy arcbőrünk sokáig szép és egészséges legyen.

És hogy miért a florencebio.hu? Mert olyan kozmetikumokat forgalmaznak, melyek biogazdálkodásból származó összetevőkből állnak. Parabén-, szulfát- és mikroműanyag-mentes kozmetikumokról van szó, melyeket klinikailag és bőrgyógyászatilag is teszteltek. Mindemellett azt is fontos megemlíteni, hogy ezek vegán és állatokon nem tesztelt termékek, melyeket Olaszországban fejlesztettek ki és gyártottak le.

Aki tehát bio arcápolási termékeket keres, én úgy gondolom, hogy itt a helye. Számomra már bizonyított ez a négy lépésből, négy szerből álló kis csomag. Aminek segítségével úgy érzem, mintha megfiatalodtam volna. A barátnőim is észrevették a változást, azt, hogy mennyire friss és üde a bőröm, és hogy mennyire ki vagyok simulva. Érdemes mihamarabb elkezdeni a bio arcápolási rutint, hogy minél hamarabb érkezzenek az első eredmények.

A bio arcápolás egyszerű, hatékony és kényelmes, mindössze ez a négy dolog kell hozzá, és az, hogy beillesszük a mindennapokba.