A Balatonon inspirálódni is nagyon jól lehet

Gyakran lejárok a Balaton partjára, hiszen nincsen messze tőlem, így egy rövid sétát mindig teszek itt. A minap is ott sétáltam, amikor észre vettem az egyik ház kerítésén egy olyan zöld hálót, amilyet én is keresek. Azt gondoltam, hogy ha a keresőbe beírom, hogy zöld háló kerítésre, akkor egyből megtalálom, amit keresek. Viszont ez nem így lett. Ezért úgy gondoltam, hogy a ház tulajdonosát megkérdezem, honnan vette. Szerencsére otthon volt, így elmesélte, hogy a Gazdabolt oldaláról rendelte.

Ezen megörülve gyorsan haza is mentem, és rájuk kerestem. Meglepetésemre meg is találtam egyből, amit kerestem: zöld háló kerítésre. Nem is gondoltam volna, hogy pont itt fogom megtalálni a számomra tökéletes hálót. Be is tettem a kosaramba a zöld hálót és ha már az oldalon voltam, szétnéztem, mi kapható még.

Nagyon széles termékkínálattal rendelkeznek, így bőven volt miből válogatni. Viszont nagyon jól meg lett csinálva az oldal, így hiába sok terméket tartalmaz az oldal, mégsem veszik el benne az ember. Külön termékkategóriákra vannak bontva a termékek, így a keresés is könnyebb. Egy kis ízelítő, milyen termékek kaphatóak: gépek, kerti kiegészítők, szerves és műtrágya, virágföld, tőzeg, talajkondicionáló, szerszám, védő felszerelések, fólia, háló, zsák, műanyag termékek, gyerekeknek való kertészeti eszközök.

Nekem nagyon tetszett amikor megláttam, hogy gyerekeknek való termékeket is árulnak. Van egy kisfiam, aki imád velem kertészkedni, így mindig keresem az ilyen termékeket. Itt pedig ezt is megtaláltam. Kész főnyeremény, hogy a ház tulajdonosa pont a Gazdaboltot ajánlotta.

Az oldalukon még hasznos és érdekes videók is vannak, amit nagy segítséget tudnak nyújtani mindenki számára. Ilyen videók pedig folyamatosan kerülnek fel, így megunni sem lehet őket. Ha pedig még többet szeretnél tudni a kertészkedésről, vagy a Gazdaboltról, akkor a közösségi oldalaikat is lehet folyamatosan figyelni, hiszen jelen vannak a Facebookon, Instagramon, Twitteren és még a YouTube-n is. Így bármelyik platformot is használod, biztosan megtalálod őket.

Ha pedig biztos szeretnél lenni abban, hogy nem maradsz le semmiről, a hírlevél feliratkozást ne felejtsd el. Ha feliratkozol, az elsők között leszel akik értesülnek az akciókról, aktualitásokról és még növényvédelmi előrejelzéseket és tanácsokat is kaphatsz a Gazdabolt csapatától. Miért lehet érdemes megfogadni a tanácsaikat? Nagyon sok szakértővel dolgoznak együtt, akiktől az oldalon tanácsot is kérhetsz. Ők valóban rendelkeznek olyan szakmai tudással, ami már megbízható és lehet adni a szavukra, nem csak a levegőbe beszélnek.

Ha először vásárolnál az oldalon és elakadsz, akkor pedig szintén tudsz segítséget kérni. Van egy olyan rész a weboldalon, ahol a vásárlással kapcsolatos legfontosabb kérdéseket válaszolják meg: hogyan történik pontosan a vásárlás, milyen módon kapod meg az árudat, mennyi a szállítási költség, ha panaszod vagy észrevételed van kihez fordulhatsz, mi a teendő ha nem találsz egy terméket, stb.

Amennyiben személyesen szeretnél vásárolni, akkor Magyarországon két helyen is megtalálhatod az üzletüket. A pontos helyadatokat az oldalon könnyen meg lehet találni, sőt még egy videón is bemutatják, hogy merre található a bolt, nehogy eltévedjen valaki.

Ha szükséged lenne valamilyen kerti eszközre, magokra, gépekre vagy egyéb kertészettel kapcsolatos termékre, akkor most már tudod hol érdemes keresni őket: Gazdabolt. Itt mindig megbízható, minőségi árut lehet kapni, így az elégedettség garantált.