A Balaton ihlette a következő pólómat

Nagyon szeretem az egyedi ruhákat, főleg mióta minden városban elérhetők ugyanazok az üzletek, igyekszem mindig nagy figyelmet fordítani arra, hogy különleges legyen, amit viselek. Nem szeretem, ha valami tucat, a mai divatba túlságosan beleillő, éppen ezért gyakran hordok saját tervezésű holmikat. Kicsit kisarkítva talán azt is lehetne mondani, hogy póló készítő vagyok, de azért ez túlzás, hiszen csak magamnak csinálom őket.

Általában valamelyik grafikai szoftverben megtervezem a mintát, amint feltöltök a LOLmarkt honlapjára, velük szoktam ugyanis pólót nyomatni. Ott gyakorlatilag három kattintással kiválasztom a póló méretet és elhelyezem a mintát a “vásznon” és már meg is rendelhetem az újabb darabot. Egy séta a Balaton partján a közelmúltban nagyon megihletett, gyönyörű naplemente volt, ráadásul a társaságom is zseniális volt, ezért már készül a grafika hozzá és a következő megrendelésem ez lesz.

Nagyon szeretem, hogy amellett, hogy nagyon korrektek, gyorsak és megbízhatók, természetesen házhoz szállítással is foglalkoznak. Pontosabban nem ők, hanem a megbízottjaik. Név szerint a GLS futárszolgálat hozza ki a csomagot, ha házhoz kérjük, de a személyes átvétel is könnyen lehetséges az ország számos pontján kelettől nyugatig.

Mikor először jártam az üzletben kicsit meglepődtem, mert nem csak póló készítéssel, mint mások egyedi mintáinak kidolgozásával, hanem a saját mintáik forgalmazásával is foglalkoznak. Vagyis van egy csomó már eleve elkészített darab, amire ugyan lehetett számítani a honlap alapján, de mégis ezzel szembesülni egészen sokkoló volt, ugyanis rengeteg volt a boltban. Minden alkalomhoz van valami jópofa, beszólogatós, vicces vagy akár már egészen röhejes darabjuk. Mindemellett pedig nem csak pólókkal, de pulóverekkel, textilszatyrokkal és bögrékkel is foglalkoznak. Szóval érdemes egyszer betévedni és jól körülnézni. Én meg várom a Balatonos pólóm.