Balatonon is szükség lenne a jó vízvezeték szerelőre

Balatoni gyerekként a szívem mindig a magyar tengerhez húz vissza, történjék bármi is. Hiába lakom már a fővárosban több évtizede, időnként muszáj visszajárnom szülői házamba a Balaton partjára, hogy erőt merítsek a légkörből. Ilyenkor mindig szeretek leülni a kanapéra és elolvasni az aktuális Balatoni Hírek újságot, hogy hiteles forrásból tudjam, mi zajlik errefelé. A borítón most egy felfordulást keltő eseményről cikkeztek, miszerint a város egy egész szegletében csőtörés okoz kellemetlenségeket az ott lakóknak. Teljesen átéreztem a probléma mélységét, hiszen alig pár hónappal ezelőtt velünk is hasonló szituáció történt Budapesten.

Sosem akadt még gondunk a vízvezetékekkel, és nem is hittem volna, hogy valamikor ilyen jellegű problémába fogunk ütközni, azonban mégis elért minket a baj. Házunkban elrepedt egy csővezeték, ami mihamarabbi megjavítást kívánt, hiszen a nemkívánatos szagok és tócsák nagyon rontották a közérzetünket saját lakásunkban. Nem ismertünk ezelőtt megbízható vízvezeték szerelőt, így ismeretségi körünk ajánlásaira kellett hagyatkoznunk. Egy kedves barátom ajánlotta nekem a topvizgazfutesszerelo.hu oldalt. Állítása szerint már többször igénybe vette szolgáltatásaikat és már egy ideje egész családja őket keresi fel baj esetén, így nyugodt szívvel javasolja őket nekem, hiszen nagyon megbízhatóak és profi munkát végeznek. Már ezek alapján előzetes bizalmat szavaztam a cégnek, azonban saját magam is le akartam csekkolni őket, mielőtt felhívnám a megadott telefonszámot.

Az oldal már első ránézésre nagyon bizalomgerjesztő volt, letisztultsága miatt pedig könnyen kezelhetőnek bizonyult. Az ismertető szöveg szerint a cég már több, mint harminc éve foglalatoskodik a szakmában, szakembereik pedig ez idő alatt nagyfokú szaktudásra és sok-sok tapasztalatra tettek szert. Nem csak vízszereléssel, de gáz-, és fűtésszereléssel is foglalkoznak. Munkájukra garanciát vállalnak, hiszen az ügyfél beléjük fektetett bizalma és a szolgáltatással való elégedettsége az elsődleges számukra azután, hogy a legigényesebb és legprofibb munkát végezzék. Ez hihetetlenül ritka és pozitív, hiszen manapság nagyon nehéz jó és megbízható szakembert találni anélkül, hogy rövid időn belül újra ki kelljen hívni, vagy, hogy mélyen a pénztárcánkba kelljen nyúlni. Továbbá ez a cég munkájáról részletes számlát is ad, amelyet még a különböző biztosító cégek is elfogadnak.

Ha mindez nem lenne elég, megemlíteném még azt is, hogy a cég nem csak Budapesten, hanem Pest megye egész területén vállal kiszállást, így a „vidékiek” sem maradnak profi vízvezeték szerelő nélkül. Telefonszámukon 0-24 keresheted és elérheted őket, és vészhelyzet esetén akár azonnal a segítségedre sietnek munkatársaik. Azonban, ha nem sürget az idő, kérhetsz az oldalon visszahívást is tőlük az adataid megadásával, így, ha kapacitásuk engedi mihamarabb visszahívnak téged.

Már online teljes mértékben meggyőztek és levettek a lábamról, azonban amikor a kiérkező szerelő munkavégzését és a folyamat végkifejletét láttam, el voltam ájulva, hiszen hihetetlenül meg voltam elégedve a szolgáltatással. Igazat kellett adnom barátomnak, és nagyon hálás voltam, amiért megmutatta nekem ezt a céget. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezentúl az én tarsolyomban is rejlik egy ilyen megbízhatószerelőcsapat, akiket legközelebb is hívhatok, és remélem, hogy a balatoni, bajba jutott emberek is hasonlóan profi szakemberekre lelnek.