Építkeznél a Balatonon? Melegen hengerelt acéllemezek innen:

Ugyan a Balaton nyaraló övezetében nem épp egyszerű az építkezés, de azon kívül most a CSOK-nak köszönhetően egyre többen adják a fejüket házépítésre. Ennek egyik elengedhetetlen része az acél. Mint amúgy sok minden más hétköznapi akár használati tárgyunknak, akár épületünknek, de a közlekedésben is nagy szerepe van, vidéken is és Budapesten is.

De honnan szerezzen valaki acélt, ha építkezni akar, egyáltalán megéri magánszemélyként nagy mennyiségben acélt venni? Nos, ez utóbbira talán a válasz ne, különösen, ha nem tudja az ember felhasználni, de építkezéshez muszáj, így ott nincs mese. A honnan kérdésre nekem sikerült megtalálni a választ: https://acelpartner.hu/kereskedelem, egy cég, ami már húsz éve a piacon van. A megbízhatóságuk, így tehát többé-kevésbé garantált. Hiszen egy olyan vállalkozás, ami nem minőségi munkát végez hamar csődbe megy, mert nem tudja megtartani az ügyfeleit. Feltételezem a https://acelpartner.hu/kereskedelem sem kizárólag csak magánszemélyekkel üzletel, hiszen abból nem tudná fenntartani magát.

Na, de ennyit a spekulációról. Magát az acélt figyelembe véve 4 fajta minőségből lehet választani az egyszeri embernek, de ahogyan azt írják is, csak egy felel meg az épületeknek, ez pedig az első számú, a négyből: melegen hengerelt, quatro lemez, amely ötvözetlen.

Akit pontosan érdekelnek a minőségi megnevezések, annak ajánlom a honlapjukat, még sok minden mást is talál ott, ami hasznos lehet. Többek között, hogy nem csak acéllemez kereskedelemmel foglalkoznak, hanem lángvágással is, plazmavágással, élletöréssel, felülettisztítással és még egyéb szolgáltatásokat is biztosítanak. Hogy ezekből pontosan mi az, ami még hasznos lehet az építkezéshez, azt mindenki maga tudja, de ha acéllemezre van szüksége, ne keressen tovább!