Alapítsunk kft-t akár a Balaton partról is könnyedén

A Balaton szerintem sok magyar embernek és gyereknek egy varázslatos világ. Az országunkban nincs annyi hatalmas nyaralóhely és a Balaton is, sok másik ország tavai mellett eltörpül. Ettől függetlenül nem lehet letagadni azt, hogy van valami különleges bája. Nem véletlenül látogat el hozzánk nyáron annyi német turista. Ettől függetlenül az utóbbi években azt éreztem, hogy a varázs kezd egy kicsit megkopni.

Az ilyen kijelentésekkel persze mindig óvatos vagyok, hiszen a háttérben azért egyértelműen az is játszik, hogy már nem vagyok gyerek és a nagyszüleim sem a Balatonon élnek. És mégis, annyi hatalmas árkülönbséget látni úgy, hogy közben több helyen kevesebb szolgáltatás elérhető már. Ettől függetlenül azért még mindig szívesen megyek a Balatonra és hálás vagyok, hogy az aranykorát is átélhettem, mikor még kicsi voltam.

Most azonban nincs túl sok időm nyaralásra, mivel minden figyelmemet leköti a kft alapítás. Egy ideje már gondolkoztam azon, hogy nagyobb ötleteim vannak, mint amit alkalmazottként meg tudnék valósítani. Felmentem hát az internetre és elkezdtem keresgélni „kft alapítás 2023” témában. Nemsokára meg is találtam a Székhely Partner nevű oldalt, ami választ adott rengeteg korábbi kérdésemre, amik idáig visszatartottak attól, hogy belekezdjek a saját vállalkozásomba.

Mivel attól féltem mindig, hogy egy kft alapítása számomra túl bonyolult lenne. Nincsen jogi előképzettségem és korábban nem is próbáltam hasonlót. Mikor azonban beléptem a Székhely Partner oldalára, rögtön azt éreztem, hogy ezek a lehetőséget számomra sem elérhetetlenek. A kft alapítás 2023 kiírásra kattintva egy szépen megtervezett oldal fogad minket, aminek a háttere rögtön képes megigézni a látképpel. Főleg, hogy tudom, hogy az egyik székhelyükről pont ilyen kilátás nyílik a fővárosra.

Már a kezdőlapon el lehet érni minden fontosabb információt. A Székhely Partner oldalán azonban nem csak kft alapításra van lehetőségünk, hanem még más szolgáltatások igénybevételére is. Ha azonban a kft alapítás 2023 részleg érdekel minket, akkor elég csak a felső menüből kiválasztani az ehhez tartozó részleget. Nem hiszem, hogy bárkinek gondja lesz vele, mivel a kiírások könnyen érthetők.

A kft alapítás 2023 cikken belül pedig megtudhattam mindent, amit egy kezdő vállalkozónak érdemes. A tájékoztató pedig olyan nyelvezettel volt írva, ami senkinek nem lesz nehezen olvasható. Nagyon hálás voltam ezért, mivel korábban ez volt a legnagyobb félelmem. Megtudhattam azt is, hogy a kft alapítás nem is olyan nagy dolog, ha áll mögöttünk egy olyan jó csapat, mint a Székhely Partner.

kft alapítás 2023

Minden cégnek szüksége van azonban egy székhelyre, és ahogy a nevükből is gondolhattátok már, a Székhely Partner ilyet is biztosít nekünk. Ráadásul olyan helyeken, amik miatt sosem kell majd szégyenkeznünk. Kettő a fővárosban, egy pedig Újlengyelben található. Utóbbi elsőre meglepően hangozhat, viszont aki járatos az üzletben, az tudja, hogy milyen adókedvezményeket lehet igénybe venni ezen a településen.

Az idáig felsorolt dolgokkal képesek voltak meggyőzni a szolgáltatásuk mellett és örömmel kerestem fel őket, az oldal több részén megtalálható elérhetőségükön. A telefonban nagyon kedvesek és türelmesek voltak velem. Minden plusz kérdésemre megkaptam a választ, mielőtt megbeszéltünk volna egy időpontot a szerződés megkötésére. Ezt követően pedig simán ment minden és a kft alapítás rövid időn belül kész is volt. A székhelyem azóta is tőlük van bérelve és idáig nem lehet semmi okom panaszra.