A hírek között találtam rá az annataska.hu-ra, és azóta se kerestem mást

Az interneten semmi sem mentes a reklámoktól, így a hírportálok, oldalak sem. Ez néha lehet zavaró, néha pedig rendkívül hasznos. Nem egy nagyon jó online webshopot találtam meg így az évek folyamán, és éppen ezért mindig figyelem a hirdetéseket is, nem csak a híreket.

Bár annak ellenére, hogy árgus szemekkel figyelemk ezeket, a legjobb webshopra, a www.annataska.hu-ra, mégsem így találtam rá. A legtöbb online webshop, ahol táskát lehet venni, nem főleg azokkal üzletel. Mint a rendes üzletekben, ezeknél is cipők mellett lehet táskákat rendelni. Az www.annataska.hu azonban más, itt a fő profiltermék a táska és mellette lehet még pénztárcákat és öveket venni. A táskák választéka rendkívül sokszínű, mind márkák szempontjából, mind pedig használat szempontjából. Ha igazán tartós, hasznos, és csinos kellékre vágysz, itt biztos megtalálod, amit kerestél. De nem csak magadnak, a szeretteidnek is kereshetsz megfelelő ajándékot.

Ugyan ha táskáról van szó, gyakran női táskákra gondolunk, de férfiaknak is bőven van itt választék. Persze, nekik esetenként kisebb szükségük van táskára, hiszen az ő ruháiknak nagy zsebeik vannak, de egy férfi ruhatárából sem hiányozhat legalább egy (nagyon jó minőségű, mert őket aztán nehéz lesz rábeszélni, hogy újat vegyenek kétévente) táska. Ami pedig a márkákat illeti, ahogy azt már mondtam, lehet válogatni: Jana, Tamaris, Bugatti, Anekke vagy Olasz Táskák között, bár az Anekkét, inkább ajánlanám a hölgyeknek kimondottan. Ez az a táska márka, ami nem csak táskát ad, hanem egyfajta művészetként kezeli az öltözködési cikkeket, és a táska egy hangsúlyos darabja lesz a ruhatáradnak, fel fogják ismerni az utcán.

A többi táskán is felismerhető a minőség, de sokkal kevésbé kirívóak, inkább alkalmazkodnak a divathoz, minthogy megpróbáljanak divatot teremteni. De természetesen mindenki a saját ízlése alapján válogasson, nem jelent semmit, ha az ember inkább egy Tamaris táskát választ mondjuk egy Anekke helyett, neked kell hogy tetsszen, amit veszel, nem másnak.

Ami a szállítást illeti, minden esetben a szállítási költség egy ezres (lehet házhoz kérni, vagy pick-pack pontra, ahogy kényelmesebb), és lehet előre utalással fizetni vagy utánvéttel, aminél nincs plusz kezelési költség, így mindenhogyan ugyan úgy megéri. Ha pedig egy picit spórolni szeretnél, fel lehet iratkozni a hírlevelükre, aminek köszönhetően már az első vásárlásnál beválthatod a kedvezményüket. Plusz kapsz értesítést a legújabb termékekről. A szállítás egy termék esetén 1-3 munkanap, többnél pedig 1-5 munkanap.

Én nagyon elégedett voltam a szolgáltatásaikkal, így csak ajánlani tudom őket minden kinek, aki új táskát, pénztárcát vagy övet keres.