.

...

Ha tud valaki, légyszi segítsen : két 20 éves lány keres Balaton környéki állást július-augusztus hónapra. Akár azonnali kezdéssel. Lehetőleg szállással és étkezéssel. Szinte bármi jöhet, kivéve erotikusat. Írjatok ide , vagy emailre : picike.szilva@gmail.com

köszi

Megtekintések: 33

Válasz erre a beszélgetésre

Kedves Szilvi!
Köszöntelek! Szerintem tegeződjünk!

Látom a Gmailos fiókot használod, ezért bátorkodom ajánlani egy olyan klubrendszert, mint az IWIW, csak minden tevékenységért fitetnek.

Én is kerestem és keresem a lehetőségeket, hogy többet tudjak biztosítani a családomnak. És úgy érzem már néhányat megtaláltam! Ha megtisztelsz és elolvasod, küldök Neked lehetőségeket! Tudod én sem egy lábon állok, mert jó ha hol innen-hol onnan jön a jutalék!

Amennyiben van egy családtag, aki besegít, mondjuk egy nagy fiú, vagy nagy lány, unokatestvér, semmi nincs veszve!
Ők azok, akik játszva, keresik kenyerüket! Az IWIW-nél is nagyobb portál létesül, ahová várjuk a fiatalokat, hogy szórakozva hívják barátaikat. Ugyanolyan belépő kell ehez a portálhoz is, mint valamikor az IWIW-et ajánlottuk egymásnak! Közben pedig azért gyűjthetik pontjaikat, mig játszanak, szórakoznak, utaznak!
Több amerikai tőkeerős szakember találta ki, pénzüket nem sajnálva fektettek bele, mint ahogy most a facebookot, 5millió dollárért vették át, gazdát cserélve. Tehát ez sokkal értékesebb lesz, mint akármelyik portál. Hirdetési bevételből, játékokból tartja el magát a rendszer, és mindenkinek fizet a tagi platformért.
Nem csak abban lesz különleges, hogy sokkal modernebb és újszerű alkalmazásokat lehet rajta ingyen használni, hanem abban is, hogy a tagok különböző juttatásokat kapnak az oldalon keletkezett profitból. Havi rendszeres bevételre tudunk szert tenni, online webirodát kapunk, amit magunk irányíthatunk. Nekem ganodermás weblapom van, amibe blogbejegyzéseket írunk, így kerülve előrébb a google találati listájába.
Egy olyan rendszer, mely januárban nyitotta meg kaput, Internetes projektjéhez keresek munkatársat! Tőkeerős cég, átlátható, logikus, jól kidolgozott programmal. Itt közös érdek, hogy az újonnan csatlakozók is gyorsan jussanak előre, mindannyiunk anyagi megelégedésére.
Amennyiben érdekel, válaszolj!

Nemzetközi Klubba Várom az új tagokat. Hidd el nem bánod meg! Ebben a közösségben is sokan vannak akik már csatlakoztak, és ezután foganak csatlakozni.
Az én fiókom: perlam@gmail.com Erre írj meghívó levelet. Igen sok az elfoglaltságom, ezért kérek levelet. Amúgy meg elutazom 1 hétre, tudatom, ha késne a válaszom.
Üdv! Edit

Hagyományos falusi házi lekvárok értékesítésére keresek partnereket.Élelmiszerboltok, ajándékboltok, zöldségesek, piaci értékesítés is lehetséges.

www.lekvar.shp.hu

Tóth Kálmán

RSS

© 2012   Created by ivcsek.

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek