.

...

Tehát: min kéne változtatni a mostani balatoniWIW állapotokhoz képest: vélemények, javaslatok, ötletek ide!

Megjelölések: balatoniwiw, házirend

Megtekintések: 8

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Azzal, hogy kötelező feltenni profilképet, én is egyetértek. Azzal, hogy az interneten társasági oldalra felregisztrál valaki, vállalja a nyilvánosságot és vállalja az arcát. /magáról mindenki annyit ír, amennyit jónak lát, van olyan oldal, ahol a regisztrációkor profilkép nélkül nem is enged tovább/.
Viszont a ning-oldalak éves tagsági díjával kapcsolatban másak az értesüléseim; lehet, hogy van olyan oldal, ahol 5.000 Ft-ot kell fizetni, én amiről tudok, évi 400-500 Ft körül van. Nem is ez a lényeg igazán, vannak mindenütt szabályok, van ahol a fotók, a videók, az üzenetek számát megszabják és azt be kell tartani, ellenkező esetben az adminisztrátor törli és nem biztos, hogy azt, amit az oldalon szereplő szeretne.
Én Csak azt nem tudom, hogy mit keres itt olyasvalaki, aki nem kíván a közösség tagja lenni?
Ha egy kicsit is figyelemmel kísérné az eseményeket (Pl. a „Balatoniwiw Nap újratöltve, avagy a Nagy Durranás!” című oldalt), akkor láthatná, hogy itt valódi húsvér emberek kötnek valódi barátságokat.
Arra pedig, semmi szüksége a közösségnek, hogy egyesek az ismeretlenségbe burkolózva, csorgassák a nyálukat azon, hogy ki, kinek mit írt, vagy milyen képeket tett fel.
Szépen kérem, hogy mindenki, aki ide regisztrált az vállalja önmagát, legalább egy arckép erejéig.
Megjegyzem, így sem kell túl sok adatot feltüntetni (szinte mondhatnám, hogy túl keveset) ahhoz, hogy valamicskét tudjunk a tagtársunkról Ezt olyan nehéz elfogadni?
Teljesen értetlenül olvastam a bejegyzést, mert nagyon jól tudom kiről van szó és engem is személyesen érint, de korábban már nekem is volt egy ügyem szerzői jog miatt, ezért most nem részletezem, de ezek szerint hibás vagyok én is. Tulajdonképpen inkább nem írok most semmit, de pl. a Balatoniwiw Napon egy ilyen kínos szituációt is ki lehetett volna beszélni, persze ahhoz el is kellett volna jönni. Én nagyon sajnálom, hogy az illető kilépett, -noha eddig nem ismertem az okát- mert egy kreatív, nagyon ügyes tagot veszítettünk el. Talán ha megírja korábban, akkor nem került volna sor erre, mert nekem a Balaton ügye, meg az itteni barátaim a legfontosabbak és más nem érdekel. Akkor várjuk vissza, akár más néven is, ha nem akar a sajátján jönni. És Szöszke kösz, hogy végre valaki szólt.
Csak azt tudom mondani, hogy egyéni tartalmainkat magunknak kell védenünk, de azt is jelezhetjük hogy:
minden jogot fenntartunk (c)
bizonyos jogokat fenntartunk (CC)
és vigye aki akarja (pd)
Ezekről bővebben itt tájékozódhat aki védeni szeretné képeit, bejegyzéseit, saját szellemi termékeit:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Creative_Commons
egyetértünk:)
Rövid leszek,mert bosszús vagyok:
Arcképpel,és halál-gerincesen tessenek itt létezni.Amit az igazi emberi értékek diktálnak,azokat kövessük.
Aki nem ide akart jönni,az menjen máshová.Aki itt van,csakis egyenes jellemmel tegye.
Ennyi.
Sziasztok.
Drága barátaim!

Ez az idehozom-odaviszem stb. dolog sajnos elég népszerű,
és szerintem meggátolhatatlan szokássá vált mostanában!
Magam is találkoztam tegnap az Iwiw-en olyan képekkel, amit itt láttam, és csakis itt láthatóak!
Meg is lepődtem!!! (csak azt nem tudom, miért...)

Jó, persze, a képek az kicsit más, de ez a Balaton-flash dolog az Engem is ledöbbentett,
hiszen az azért már teljesen más kategória!
Azt hiszem, hogy teljesen mindegy, az ember odaírja-e mellé, hogy szerzői védelem alatt áll, vagy sem,
de alkalmazhatsz jobbklikk-tiltó szkriptet is,
aki el akarja vinni, az így is, úgy is elviszi!

Meg aztán azt is vegyük figyelembe, hogy a BalatoniWIW teljesen nyitott,
Akárki, aki idetéved, regisztráció nélkül is végignézhet,
vagy éppen elvihet bármit, ami csak megtetszik Neki!

Ha ezt is figyelembe vesszük, az is meglehet, nem is egy tagtársunk volt az "elkövető"!

Köszönöm a türelmeteket!
a képek használatának ellenőrzésére van egy jó oldal

www.tineye.com

mindig több képet ismer meg....
Sziasztok!
Én a (másik?) oldal is vagyok, aki visz.
Egy viszonylag nagy taglétszámmal rendelkező IWIW oldalt igazgatok.
A Kriszta esetéből tanultam,én voltam az a valaki,aki kérés nélkül.(Többé nem teszem!)
Erik láthatta esetleg tegnap nálam Mcfield képét.(Jelzem elkértem!)
Külön albumban kitettem az összes siklót(Foti)!(Elkértem! )
Itt többen is elmondhatják hogy kértem Nick nevet a képek mellé.
.Ha esetleg ez nem elég kérem jelezze,és visszavonom a képet.
De viszont szívesen közvetítem a hozzászólásokat .
Ha bárki ellen vétkeztem kérem jelezze,ahogy Kriszta tette.(Csak kicsit árnyaltabban)
Szia Kriszta!

Beismertem hibám feléd,elnézést kértem,töröltem, ennyi.
30000 ember fényképeit nem nézegetem,viszont ők küldenek nekem.
A tagok a Balatont részesítik előnyben a fényképek tekintetében(is).
Nagyon szigorú a szűrő.
Megtehetném a családi képek népszerűsítését ,de így elvesztené az oldal a lényegét!
Veled szemben hibáztam,még egyszer elnézést kérek!!!
Nem az innenről szólt a dolog!
Egyszerűen a fénykép tetszett! Téged megkíméllek!
De másoktól továbbra is fogok!TERMÉSZETESEN ELKÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemet bárki mondhat!
De azért higgyétek el nagyon jó érzés, ha tökidegenek mondanak szépeket a képekről!
Részemről ez a lényeg,téma lezárva!
Zárjatok ki ha bunkó a hozzá állásom!
Ez a fotó cipelés kérdése egyszerűen kezelhető sok helyen látni azt hogy származási vízjelet tesznek a fotókra automatikusan a feltöltéskor szerintem ezzel ez a kérdés letudva.
Ha valahol valaki fel szeretné használni vizjel nélkül akkor ugyis el kell kérni a tulajdonostól.
És én a közösség kialakulására szavazok mint a taglétszámra bár én még új vagyok itt:-)
De technikai oldalról nagy a szám:-)
Esetleg ha a csapat a fizetős felé billen tudok segíteni a emeltdíjas sms kialakításában és az abból befolyt pénzből lehet találkozót rendezni pólót csináltatni esetleg hajó építés finanszírozni legalább részben és jelképesen :-)

Minarik Ede óta tudjuk "kell egy csapat"
http://www.youtube.com/watch?v=gNANCYNCab4

RSS

© 2012   Created by ivcsek.

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek