.

...

Tehát: min kéne változtatni a mostani balatoniWIW állapotokhoz képest: vélemények, javaslatok, ötletek ide!

Megjelölések: balatoniwiw, házirend

Megtekintések: 14

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Szeretnék még annyit hozzáfűzni az itt elhangzott hozzászólásokhoz,
hogy szerintem ez egy szuper közösségi oldal!

De mivel KÖZÖSSÉG vagyunk, ahol az emberek ismerkedni is szoktak, barátságokat kötnek,
éppen emiatt szerintem nem szabad senkitől se elvárnunk, hogy ne tegyen fel saját magáról képeket,
mert akkor hogyan ismerjek meg valakit, kedveljem meg, ha azt se láthatom, ki is az illető?

Aki pedig annyira, és kizárólagosan a Balatonról készült képekben szeretne gyönyörködni,
és nem szeretne más "privát" képei között nézegelődni,
annak ott van a "Kedvenc balatoni fotók" csoport!
Ami Engem illet, hamarosan fel is teszem oda az összes Balatonos képemet!
DE ODA CSAK AZT!

Viszont ez az egymás képei miatt történő piszkálódás, sértegetés,
ami itt folyik, az már szerintem gyerekes viselkedés!

Miért vannak azok megszólva, akik nem balatoni képet tesznek fel?
Csak azért, mert Balatoniwiw a nevünk?
Arra ott vannak a különböző csoportok, hogy a Balatonnal, annak környékével, eseményekkel,
DE AZOK CSAK, ÉS KIZÁRÓLAG AZZAL FOGLALKOZZANAK!

Én ezt nem tudom se megérteni, se elfogadni!

Ez már majdnem olyan hozzáállás, mintha Anya megszabná Nekem,
hogy mit ehetek, ihatok, mit vehetek fel, stb.

Ez nem egy jó közösséghez méltó hozzáállás!
Szerintem ezen kellene valamit változtatni!

Köszönöm a türelmeteket!

És még valami!
Én eddig is, de ezután is fel fogok tenni nem Balatoni témával foglalkozó képeket is!
Sziasztok!
Tudjátok hogy ki vagyok!Az az emberke aki állandóan puffogott mindenért.
De ennek vége!
A B.iwiwnek köszönhetően megnyertem egy Szigligeti hosszú hétvégét!Nézzétek meg a képeket róla!
Igazán akkor tudatosult bennem mennyire sokat adhat ez az oldal!
Itt működik a valamit valamiért elv!
Az én véleményemet már anno leírtam.
Kicsit átszitálva:
A +18 tűnjön el,a saját képek saját albumba,a Balcsis képek a Balcsi gyűjtőbe!
Innentől fogva boldogan élnénk míg meg nem halunk!
Vagy naiv lennék?
Legyen úgy!De viszont jól érzem magam a bőrömben köztetek!
További szép napot!Jó Balcsizást!
Üdv:Andris
Kedves Balatoniwiw-lakó barátaim!

Mivel Én nagyon megkedveltelek Benneteket,
emiatt talán a kelleténél is több időt töltök Köztetek,
éppen ezért fájóan érint, ami itt történt az elmúlt napokban!
Ezért is szeretnék még egy néhány gondolatomat megosztani Veletek!
Mivel nem szeretek hazudni, így nem ígérem, hogy ez volt az utolsó,
hiszen ki tudja, mit tartogat a holnap!

Több, a Balatoniwiwhez hasonlóan működő Ning lapon voltam már,
de még soha senkinek se szúrta a szemét, - ennyire meg főleg nem -
hogy milyen témájú képek is vannak a tagok által feltöltve!
Persze, ha az nem törvénybe ütköző...
Éppen emiatt nem jutott eszébe senkinek se, amikor ezt az egész rendszert felépítették,
hogy mindenkinek külön-külön "mappája" legyen a képei számára...
Tudtommal sehol a világon nem okoz ez gondot, akkor Nekünk miért?

Jó lenne, ha KÉPesek lennénk ezen a KÉP-dolgon átlépni végre!

Amit pedig már egyszer elmondtam, és most is így érzem,
a tagoknak, az egymás megismerése, barátságok kialakítása érdekében,
a Saját laphoz lehessen egy "Magamról" lapot kitölteni,
persze a kitöltése nem lenne kötelező...
Szerintem, de lehet, hogy egyedül vagyok vele, nagyban elősegítené a barátságok köttetését!

A másik, amit egy előbbi hozzászólásban olvastam,
hogy csak a barátok számára teszi láthatóvá a saját lapját...
Ezt - meg ne bántódjon senki! - olyan butaságnak tartom!
Hogyan a manóba jelöljek barátnak valakit, ha nem is engedi,
hogy megnézzem kicsoda-micsoda, meg ilyen - szerintem fontos - apróságok...
Mily módon fogom a bizalmamba fogadni?
"Vakrandi"?
Aztán, mikor kiderül, ki is lapul a fátyol alatt...
Mi van, ha olyan valaki az illető, aki valamiért nem szimpatikus?
Szabadkozzak? Vagy majd kerülgetjük egymást?
Vagy a másik variáció, ha egy ilyen ember jelöl Engem...
Hogy fogadjam? Vagy ne fogadjam?
Ha elutasítom, ezzel talán egy értékes ember barátságát veszíthetem el?

Szóval ez az titkolózás Nálam nem jön be...

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket!
Szeretettel: Erik!
Kedves Imre!

Bár javasoltad, hogy menjek, de nem fogok, és nem zavar, ha ezer beeeeeeeeeeeeeetüt írsz (hú, de piros). Nem ez zavart, meg tulajdonképpen mindenki úgy ír, ahogy akar. Tudtam, hogy nem kellene szólnom, mert érzékenyek az emberek, de akkor kijött belőlem.
Szeretem a Balatoniwiwet, bár nem teljesen azt nyújtja, amit vártam,mert engem a balatoni programok, Balatonnal kapcsolatos információk érdekelnek, tehát elsősorban kulturális éhségemet akartam csillapítani, és ebbe beletartozik a bor- és étkezési kultúra is. Az, hogy emellett még néhány taggal értelmes beszélgetést is tudtam folytatni, csak hab a tortán.

Kedves Szöszke!

Látom, te nagyon a szíveden viseled ennek az oldalnak a sorsát, ez igazán szép dolog. Ennek ellenére kitartok amellett, hogy nem hiszem, hogy az egész családi fotóalbumot ide kellene felpakolni, vagy ha mégis, akkor tényleg jó lenne megoldást találni arra, hogy a főoldalon csak balatoni képek jelenjenek meg, a többit meg csak az nézegesse, akit a konkrét személy érdekel. És nem hiszem, hogy személyeskedni kellene azért, mert valaki nem ért egyet veled. De legalább most jól megtanultad a nevemet, annyiszor leírtad. Egyébként én is tettem fel magamról és a lányomról fotót - ha jól emlékszem, egyet. Meg néhány Balaton környékén készültet.

Egy vita a gondolatok ütköztetéséről szól, hogy így haladjunk egy közös álláspont kialakítása felé. Ha ez ellenségeskedéshez vezet, az már nem építő jellegű. Észérvekkel, és nem indulatokkal kellene meggyőzni a másikat.

További szép napot mindenkinek! Én minden esetre élvezem a nyugalmat, de nem a gép mellett. :)
Kedves Krisztina!

Nem akarok piszkálódni, amit akartam elmondtam. Nem személyeskedésnek szántam, hogy név szerint szólítottam meg Imrét és Szöszkét, csak válaszolni akartam az általuk írtakra. De téged ez miért zavar? Szöszke tényleg nagyon aktívan próbálja a megoldást keresni, és ez tényleg dicséretre méltó, mert én nagyon tisztelem, ha valaki lelkes. Az, hogy nem mindenben értünk egyet, csak egy dolog. A lényeg az, hogy a Balatoniwiw sok embernek tetsszen. Mindenkinek úgysem fog, mert olyan dolog nem létezik, ami mindenkinek egyformán megfelel. De szerintem nem kellene azon keseregni, hogy sokan elmennek, mert valami miatt nem felel meg nekik. Szabadon lehet csatlakozni és elhagyni, ez is hozzátartozik a közösségi oldalakhoz.

Az oldalra felkerülő képekről úgyis az oldal tulajdonosai döntenek, de ők kérték a véleményünket, amit mindenki elmondhatott. Te is, én is. A véleményünk nem egyezik, ez szerintem nem baj. Az már igen, hogy az ellenkező véleményt valaki halálos sértésnek veszi. Én sem sértődtem meg, hogy nem tetszett a hozzászólásom, és rám förmedtek; mert mind különbözőek vagyunk, és van, akivel hasonlóan gondolkozom, mással meg nem, ahogy a mindennapokban is. Konfrontálódunk, aztán továbblépünk.
Kár, hogy technikai akadályai vannak a képek szétválogatásának, de talán majd ez is megoldódik.

Judit
Kedves Mindenki!
Itt már egy ideje egyáltalán nem a képekkel vagy mások borzasztó helyesírásával van a probléma! Hanem azzal a stílussal, hogy egyes tagok "Balaton-buzi" jelzőkkel illetnek vagy megfenyegetnek másokat, hogy "Lépj ki, téged itt már senki nem fog szeretni!" meg "Vagy te lépsz ki, vagy én...".
Szerintetek ez intelligens, ez megengedhető???? Tényleg mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van? Bármilyen otrombaságot vág valaki egy másik taghoz, utána simogassuk a buci fejét, hogy "ő már csak ilyen, őt így kell szeretni"??? Hát nem! Mindenki moderálja magát, legyen szíves és ne sértegessen másokat!

Oldalakon keresztül ragozzátok most már ugyanazt az általatok generált, de valójában egyáltalán nem is létező problémát, hogy "miért nem lehet személyes képeket feltölteni?"... SOHA SENKI NEM MONDTA, HOGY NEM LEHET SZEMÉLYES KÉPEKET FELTÖLTENI, Ti mégis a nyolcszázadik hozzászólásban, durvaságoktól, személyeskedéstől sem visszariadva kéritek ki magatoknak újra és újra ezt.
Légyszi ne rágjátok tovább a gumicsontot most már! Ezzel van tele a főoldal. Az újonnan belépőket ilyesmivel kívánjátok üdvözölni????
Zsuzsa
Kedves Mindenki!

Bánki Karcsi barátom jelezte, h van némi restanciám, ami e fórumot (is) illeti, tudniillik, hogy nézzek már rá, mert elszabadultak a kedélyek...

(Igyekszem Nektek minél több balatoni információt szállítani 140 karakterekben: ez bizony sokszor azt eredményezi, h lemaradok az oldal "valódi" történéseiről:( Ez a virtualitás egyik - 22-es - csapdája!)

De: látom sikerült töviről-hegyire kitárgyalni a (Ning.com keretei közötti) helyzetet. A maga módján mindenkinek igaza van, illetve jogosak az igényei! Mégis az alaprendszer, mint azt itt már megjegyezték, nem biztosítja a képek különválasztódik lehetőségét! Sajnos "ez van"! De a +18, ra semmi szükség erre vannak - h úgy mondjam más profilú oldalak!

Bízom benne, h sok jó ember a továbbiakban is jól meglesz itt, mégha koruk, világnézetük, érdeklődésük különböző is.

Bízom benne, h egyvalamiben azonban mindannyian egyformák vagyunk: szeretjük a Balatont és a Balatont szerető embereket:)

És ez az ami összeköt minket!

Mindettől függetlenül töröm a kobakom mit lehetne tenni, a Balatont a többieknél nagyobb léptékben kedvelők kedvéért, rövidest elő is állok (több platformon álló javaslatommal).

Addig, szeressük egymást kicsit jobban a Balatonban és azon kívül itt a balatoni WIW-en!
Szia Ivcsek és sziasztok kedves témához hozzászólók!

Mi a véleményetek egy olyan technikai megoldásról, hogy a sok vitát indukáló "Fényképek" főmenüpont kerüljön törlésre a felső menüsorról, és helyette a "Balatoni fotók" elnevezés kerüljön fel oda, onnan pedig link a "Kedvenc balatoni fotók" csoport oldalára, ahová máris sokan feltették kedvenc BALATONI fotóikat és semmi mást?
És az oldal legaljáról is eltávolításra kerülne a diavetítés az összes fényképpel, ami a Web-rendszerben van.

Így aki egy adott tag személyes fényképeire kíváncsi, az az adott tag adatlapját megnyitva továbbra is meg tudná nézni ott a képeit. Aki meg csak a Balcsis képekre, az megtalálja a főmenüsoron a Balatoni fotók menüpont alatt.

A kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad - feltéve, hogy ez így megvalósítható.

Köszi: Zsuzsa
Szerintem is jo otlet !!!!
Kedves Bézsé!

Az ötleted tényleg nagyszerű és azt hiszem, hogy mindenki számára elfogadható megoldást jelent. Ahogy láttam, Erik rá is tett egy lapáttal:) Tetszik az a megoldás, hogy a képeket el lehet érni teljes nagyságba is, aminek én külön örülök.

Én is olvastam a hozzászólások az elmúlt napokban és láttam, hogy itt már csak egy nagy veszekedés folyik. Nekem már nem is volt kedvem hozzászólni. Egyszer megtettem, de elég is volt, többnek nem láttam értelmét. Természetesen én sem örültem volna, ha széthullik ez a jól összeszokott kis társaság, akik összejöttek itt az elmúlt hónapokban. Most leginkább az aktív tagokra gondolok.

Örülök, hogy végre csendesedni látszik a vihar és véget ér az egymás szidalmazása.

További szép estét mindenkinek!

Sziasztok!
Szisztok
elmondtuk véleményünket a Balatoni fotók és a saját fotóinkról-mi nem tetszik!!??
De már szinte nevetséges 3ik napja csak erröl lehet olvasni---------egyszer leirtuk, kétszer, na még elmegy---de én ugy látom --tullihegi néhány tag --vagy csak fontosnak akar látszani-------3ik napja már nemunjátok?????
Gondolom mindenki át rágta ezt a dolgot.Vessünk már neki véget.Remélem senkit nem sértek meg ezzel hogy ezt irtam
Nem is tudom.......sztem hulyeseg ilyesmiken vitatkozni.......miert rossz ha en feltettem Ausztriai kepeket....amik egyebkent kitunoek.....aki ezt nem latja be az rosszindulatu...... Horvat tengerparti kepeket is felfogok rakni majd......es mikor lesz Balatonos elmenyem....akkor tuti hogy felteszem azt is.....
Azt remeltem mikor a Kedves Viki ide meghivott hogy egy kellemes "ugymond" iwiw-es tarsasagban lesz reszem, ennek ellenere vitak es veszekedes......
Mi ertelme van ennek emberek....? Nem elegge feszulten elunk, nap mint nap?
Ha meg valakinek nem eleg a feszultseg, szivesen meghivom Erdelybe......az en hazamba !
Remelem nem haragszik meg valaki......de sztem sokan igy ereznek itt !!!!
Puszilok mindenkit, kellemes idotoltest tovabbra is...itt...a Balatoniwiwen :)
Gyuri

RSS

© 2012   Created by ivcsek.

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek