.

...

Tehát: min kéne változtatni a mostani balatoniWIW állapotokhoz képest: vélemények, javaslatok, ötletek ide!

Megjelölések: balatoniwiw, házirend

Megtekintések: 14

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Kedves András!
Aki a témához hozzászólt, egyáltalán nem Rád, nem a Te fényképeidre, hozzászólásaidra, vagy akár Tuti a Balcsi Klubra gondolt, mint erre az oldalra nem illő tartalomra - ebben teljesen biztos vagyok!!!
Konkrétan: volt valaki, aki egy külföldi idegenforgalmi web-oldalt próbált egy blogbejegyzésben reklámozni, ez ütötte ki a biztosítékot. Na meg a meztelen, félmeztelen lányok képei oldalakon keresztül a fényképalbumban azok, amik igazán váratlanok ezen a helyen, hiszen ez nem egy társ- vagy szexpartner kereső oldal. Emiatt indult ez a diskurzus és érkeztek a javaslatok, észrevételek a hozzászólók részéről, hogy legyenek elkülönítve a személyes fotók a balatoni képektől, illetve hogy valamilyen módon próbáljuk önmérsékletre inteni a tagokat.
DE SENKI NEM RÁD GONDOLT, ez TUTI /mint a Balcsi Klub :-)/!
Zsuzsa
Kedves Balcsi társaim!
Nem bánom,legyek hisztis vagy paranoiás ,
Soraitok után,háborgó lelkem megnyugodott.
Éljünk a mának,de gondoljunk a Balcsira!(is)
Csókpuszipá!András(Andris)
Kedves András!
Többek közt én sem rád gondoltam. Látom Zsuzsa leírta neked, hogy mire vagy kire gondoltunk. Örülök, hogy háborgó lelked megnyugodott.
Szép napot kívánok!
Móni.
Sziasztok! Nemrég léptem be! Olvasgatom a házirend hozzászólásokat,szerintem nincs itt semmi baj,akik igy tudnak érvelni pro és kontra azok egy közösséget alkotnak,csapat kiknek tagjai odafigyelnek egymásra! Valaki mondta kevés a téma amiért idejött -Balaton- ! Már bocsánat de ez a közösség arról is,és minden másról is szól,baráti oldal is,és van élet a Balatonon-túl is! Igazam van? A profilképpel kapcsolatban a minimum elvárás,egy tagtól hogy bemosolyog egy profilképpel,a másik tag lássa kivel van dolga! Sziasztok! További kellemes időtöltést kivánok minden tagnak! Józsi
Támogatom a Zsuzsa javaslatát, ezt meg kéne beszélni. Főleg azt a részét, hogy technikailag mi lehetséges.
Vili
Sziasztok! Egy technikai kérdés: azt esetleg meg lehetne oldani, hogy a Balaton-parti települések bemutatása, etimológiája, amit Nelli és Mónika kitartó kutatómunkával összegyűjtöttek, felkerüljön egy mindenki által bármikor elérhető felszínre a portálon?
Így most a feledés homályába merülnek ezek az anyagok, és csak az tud róla, hogy volt ilyen, aki épp akkor látogatta meg az oldalt, amikor ezt a lányok közzétették, vagy megnyitja az ő személyes oldalukat és ott rátalál a korábbi bejegyzéseik között.
De szerintem ez annál értékesebb anyag, hogy így elvesszen. Én például nagy lelkesedéssel olvastam ezeket az információkat és egy csomó hasznos dolgot tudtam meg az egyes településekről. A portál információ tartalma szempontjából is hasznos bővítésnek tartanám a közzétételüket. Ezek "örökérvényű" infók. Legyen a Balatoniwiw egy olyan hely, ahol nemcsak barátkozni, chatelni, hanem akár művelődni, tudást elmélyíteni, bővíteni is lehet a Balatonról és a környező településekről.
Lehetne esetleg egy Balaton-térkép valahol az oldalon, ami nagyobb méretben is megnyitható és az egyes városok, települések nevére kattintva meg lehetne nézni a leírásukat. Vagy térkép és alatta legördülő listából kiválaszthatóak lehetnének az egyes Balaton-parti települések és a nevükre kattintva megtekinthetőek lehetnének a róluk rendelkezésre álló információk.
Netán még az adott településről készült fényképeket is be lehetne rendezni a településekhez a nagy közös "fényképek" mappából.
Vagy ne álmodjak ekkorákat? :-) Erre ott van az adott település saját web-lapja, keressem meg a Google-lal?
Én is szívesen közreműködnék ebben a gyűjtőmunkában, ha esetleg a javaslatom elfogadásra találna.
Köszi szépen a választ előre is:
Zsuzsa
Nagyszerű ötlet, szépen sorjában a jövő héttől elkezdhetjük, már amit ez az adott rendszer technikailag elbír. A fényképekről már megbeszéltük, hogy nem tudja szétválogatni a személyest a Balatonitól, de létrehozok egy csoportot, ahová mindenki felteheti a legkedvesebb BALATONI fotóját, amit vagy ő készített vagy valahonnan hozott, vagy a balatoniwiwről lementett. (Megjelölheti a szerzőt és akkor rákérdezhetünk tőle a fotó történetére, a körülményekre ami tovább színesíti az anyagot.) A maradandó dolgokat tényleg nem blog formájában kell közzétenni, mert az lecsúszik az oldalról egy idő után, de a csoportokban van fantázia, mert mindig azok vannak a főoldalon, ahol történik valami. (hozzászólás, feltöltés stb.) Sajnos nem lehet minden a főoldalon állandóan, mert az egysíkú lenne, továbbá nem lenne hely az újdonságoknak.
Igen. Én is próbáltam anno megoldást keresni arra, hogy miként lehetne valamiféle tematikát belevinni az oldalba, de ennek technikai akadályai vannak, mivel ez az egész szisztéma a közösségi portál szellemében lett felépítve. Jó is ez így, ahogyan van. Szerintem itt előbb, vagy utóbb kialakul egy olyan csoport, akik ezt a Balaton-információs rendszert komolyan ki tudnák alakítani. Na, ekkor kell egy teljesen önálló honlapot létrehozni (nem ennek rovására), ahol az említett rendszerben lehet feltölteni az anyagokat.
Nekem ez a véleményem.
Azért én ragaszkodnék a saját archoz. Ha valaki egy közösség tagja kíván lenni, akkor vegye tudomásul, hogy ez nem egy álarcosbál. Ha nem vállalja, akkor ezzel a többieket sérti meg, hiszen ez egyfajta bizalmatlanságot feltételez alapból.
Miért nem lehet szembenézni önmagunkkal, és vállalni azt, hogy milyenek vagyunk?
Engem az sem zavar, ha valaki hiúságból az érettségi tablóképét teszi fel, de legalább legyen arca, ami a sajátja (volt valamikor:))).
Egyéként ez nem egy társkereső oldal (bár egyesek így értelmezik), ahol a legjobb énünket kell megcsillantani. Itt bárki, bárhogy is nézzen ki, elfogadja a közösség….kivéve a „kékfejűeket”!
Ja...erről jut eszembe!
Ferenc Andris, mint élharcosa az ügynek, elsőként jegyezte be a következőket "De sokkal közvetlenebb lenne minden, ha igenis fényképet kellene feltenni".
Andris! Ahhoz képest még a mai napig sem a Te képed virít az oldaladon. Ezt mivel magyarázod?
(Bocs, hogy már megint téged cs....getlek, de Te nagyon küzdesz az oldal jó szellemiségéért, csak épp magadról feledkezel meg.)
Én is szívesebben tettem volna ki Alain Delon képét a sajátom helyett (bár Ő még nálam is öregebb?))), de bevállaltam a sajátomat. Igaz, hogy Nelli az első képem láttán majdnem leiratkozott:)) de végül inkább úgy döntött, hogy megszólít. Ráadásul nem is vettem zokon a kritikáját, hanem lecseréltem a képemet egy másik, kevésbé "szigorú tekintetűre"...ha..ha..(én és a szigor:)))
Szóval csak ennyi!

RSS

© 2012   Created by ivcsek.

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek