.

...

Hogy látjátok az idei nyarat, nem csak az időjárásra gondolok hanem egyáltalán, van az embereknek pénze elmenni nyaralni. Én 30 éve adom ki a lakásomat de régen volt ilyen kevés érdeklődő.
Mi szállás kiadók kb. 10 éve nem emeltünk árat, és mégis mindenki szinte ingyen szeretne nyaralni.
Illetve a szálláson spórolni.
Az éttermek és minden más fagyizók, stb. minden évben árat emelnek.

Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre. 

Megtekintések: 0

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Dehogynem már április óta hirdetem, nagyon-sok helyen fent van, és van is már internetről jelentkező,
de úgy tűnik hogy nagyobb a kínálat mint a kereslet.
Külön honlapja is van a szállásodnak, kész árakkal? Mert azt jobban szeretik az emberek, mintha jobban utána kéne járni.
Ha még nincs, mlap.hu oldalon könnyen lehet honlapot készíteni, vagyis feltölteni az adatokat!
Vagy lehetne olyat meghirdetni, hogy 6=7 éjszaka, tehát a 7. éjszaka ingyen van.
Kedves Márta!
Én is a Balatonnál értékesítek szállást, de az a véleményem, hogy épp az okozza a gondot, hogy sokan áron alul akarják kiadni a szállást. Jómagam sem emeltem évek óta az árakon, de az idén már rákényszerültem. Nem sokat, mindössze 5%-ot próbáltam érvényesíteni, de ez is megcsappantotta az érdeklődést. Szezon elején kénytelen voltam engedményeket adni, holott a költségeim növekedtek.
Sajnos ez a helyzet a kiszámíthatatlanság és elszegényedés következménye, amit csak tetézett a kedvezőtlen időjárás.
Később úgy döntöttem, hogy nem engedek az árakból, és láss csodát! Nem csökkent az érdeklődés.
Azt javaslom, hogy semmiképp ne menj a „még megéri” ár alá. Aki tud üdülésre fordítani a jövedelméből, az meg fogja fizetni az árat, aki meg nem, az úgysem fog üdülni.
Persze az árak kialakításánál a realitás talaján kell maradni!

Üdvözlettel
Gábor
Hát az idén már nem hiszem, mivel akik lesznek vendégeim még a régi árral jönnek, de egyébként nekem is megfordult a fejemben, hiszen egyébként meg minden évben csinosítjuk - szebbé próbáljuk tenni a lakást, hogy még szívesebben jöjjenek a kedves vendégek.

üdvözlettel Márti

RSS

© 2012   Created by ivcsek.

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek